Sincer, o sa iti fie greu sa il uiti.Eu te sfatuiesc sa rupi orice contact cu el pentru o perioada, o perioada buna pana cand iti revii.Sa nu te inchizi in tine, si nici in casa. Familia si prietenii o sa te ajute sa treci peste. Cautati activitati noi, fa ce iti place, fa un sport, orice nimai sa nu te gandesti la el, si o sa vezi ca cu timpul, incet, incet o sa iti treca si o sa fie bine. Sa nu crezi ca o sa iti treaca de moment, amintirile cu el nu o sa treca niciodata, dar o sa le ti in frau. O sa fie bine ai incredere, fi optimista, toate trecem prin asta... Sper ca te-am ajutat .
Hmm eu nu as zice ca nu te place deloc deloc pentru nu ar accepta sa stea cu tine din "mila" dat fiind ca este baiat. asa fetele sunt mai ingaduitoare si. poate isi calca p inima si accepta. Dar daca tot vrei sa-l uiti nu te mai gandi la el si uita`te in jur poate vezi un tip dragut. funda?
De ce ii pedofilie? ca il placeam la inceput si dupa aia am inceput sa-l iubeshk? asta`i pedofilie?
@lulyaaa raspunsul meu era o mica gluma poate proasta, poate nu, depinde de gusturi; ideea e ca limba romana ne permite sa intelegem din multe expresii cateva sensuri diferite - Imi placea de un baiat de 3 ani = 1. De 3 ani incoace imi place de un baiat; 2. Imi place de un baiat cu varsta de 3 ani.
Nu poti spune ca nu am dreptate Sper ca nu te-ai suparat. Daca e asa, atunci iarta-ma.
misauratcuviata întreabă: