Aloha, TPU! Imi puteti da povestioare de dragoste gen cea de mai jos.Am nevoie mare! Link`uri, povestioare scrise de voi. Orice! Dau fundita! Si vot! Ms anticipat!
Povestea:
Ea este Lorena zis Lori. Are 17 ani si este din Bucuresti. Este la liceul de muzica pentru ca are o voce minunata si este foarte desteapta. Deasemenea are niste parinti minunati care ii fac toate poftele. Are prieteni bunii si se intelegea bine cu toata lumea pentru ca este prietenoasa.
Intr-o zi s-a dus cu Keisy si Darius prin parca iar acolo dupa ore de barfa un baiat super dragut trece prin fata Lorentei iar ea s-a uitat la el fara sa vrea. Atunci cei doi s-au privit cateva secunde bune ii ochii, el i-a zambit si a plecat. Fata tot s-a gandit cine este si de unde. Si ca prin minune.
A doua zii fata dupa ce a terminat orele a iesit din liceu cu Keisy iar in fata sa la vazut pe acel baiat din parc. inima i-a stat in loc pentru ca deja il place prea mult si el tot ii zambea. A aflat ca il chema Bred si are 18 ani. Isi astepta sora mereu la ora 13 dar Lori era prima data cand il vedea pentru ca plecasera de la o ora, ele terminand doar la ora 14 : 00. Fata a ajuns acasa si a cautat in tot facebook-ul pe cei cu numele de Bred dar nu l-a gasit. S-a culcat cu gandul la el …
O noua zii pentru Lorena care deja se gandea sa plece de la ultima ora doar pentru al vedea pe Bred. A vorbit cu prietena sa Keisy sa plece de la ultima ora dar ea a zis ca nu pleaca. Din nefericire nici ea nu a plecat dar era foarte suparata. Dupa la ora 14:00 in fata scolii Lori il vede pe baiat, imediat a simtit cum fluturasii ii zboara prin stomac ). Nu stia pe cine mai astepta de data aceasta, dar …
Dar … Baiatul o astepta chiar pe Lorena :
- Buna!
- Buna [Tremurandu-I buzele ]
- Eu sunt Bred. Imi pare bine sa te cunosc
- Su sunt Lorena si mie imi pare bine [ ‘’ahh nu doar bine, ci foarte foarte bineee ‘’ ]
- Imi pare rau ca te iau asa direct si stiu nu ma cunosti dar …
- Dar ce?
- De cand te-am vazut prima data in parc am simtit ceva … si vreau sa iti spun ca esti foarte frumoasa.
- Wow multumesc [ ‘’ahhh cum arata, ce voce, ce zambet, ce corp, ce ochii, ce tott ‘’
- Te duci acasa nu? Vrei sa te conduc, poate ne cunoastem mai bine
- Sigur ca da ….
- Deci cati ani ai? Intreaba Bred.
- Pai am facut 17 acum 1 luna. Tu?
- Eu doar ce am facut 18 ani
- Ai terminat liceul?
- Nu dar in zilele acestea am venit special sa o iau pe sora mea pentru a te vedea pe tine
- Ohh doamne :]. Ok, haide ca mai vorbim pentru ca aici stau eu
- Ok. Poti sa-mi dai id tau?
- Da. lori_... _...
- Multumesc, pa pa
- Pa!
Lorena si-a atuncat geanta in pat, geaca, totul si si-a aprins calculatorul vrand sa vada daca deja ajunsese Bred ca sa vorbeasca cu el. In sfarsit ii daduse si add iar ea era super fericita. Se simtea indragostita. Dupa ce au vorbit toata noaptea multe chestii pe care le-au aflat unii despre altii se facuse si dimineata. Intarziase la scoala 10 minute si se grabea sa se incalte dar cine o astepta afara. Era Bred. Fata cand l-a vazut a ramat uimita, fericita pentru ca se ducea cu el. A urcat in masina si a dus-o la scoala la fel au si plecat impreuna. Deocamdata era o simpla amicitie dar amandoi aveau senimente unu fata de celalalt.
Dupa aproape 1 luna de vorbiri, iesiri si toate cele baiatul a prins curaj si a intrebat-o daca vrea sa-I fie prietena iar ea a raspuns imedit cu ‘’DAAA’’ luandu-l in brate. Vorbeau in ore prin mesaje, se plimbau, vorbeau si pe mess. Faceau totul impreuna pentru ca se iubeau cu adevarat.
Lorena era foarte fericita ca isi gasese un baiat diferit. Nu se droga, nu fuma, nu bea. Se intelegeau de minune. Apoi I la prezentat parintilor pentru ca ii zisesera ca vor sa il cunoasca altfel nu vor mai fii impreuna. S-au cunoscut, au fost multumiti de el iar ei erau din ce in ce mai fericiti. Aveau un program stabilt in fiecare zii ). O ducea la scoala, o lua. Se duceau in parc sau cafenea apoi vorbeau pe mess si seara in weekend ieseau alaturi de Keisy si Darius care si ei se cuplasera. Erau doua cupluri fericite si prieteni foarte buni.
Sarbatorile de iarna l-au facut impreuna cu Keisy si Darius la munte, Brasov. S-au distrat de minunte . Asa au format un cuplu perfet multi multi ani, aproape 7 pana cand au decis …
Au decis sa se casatoareasca ca nimic sa nu-I desparta pentru ca deja ei nu erau simplii iubiti ci deja se simteau ca intr-o familie minunata, fericita. Parintii ambilor se intelegeau bine si erau fericiti ca ai sai copii sunt minunati impreuna. Dupa casatorie a urmat si o fetita care au numit-o Anabel si au trait impreuna fericiti.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.142.136.210) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro