Vrei sa spui ca vrei sa-l lasi... avand un motiv ``beton``. Pai... minciuna nu inseamna chiar despartire dar : in caz ca spune : `` sunt la un prieten, la sat `` sau mai stiu eu unde, in caz ca ai nr. de telefon a prietenilor lui, a parintilor, rudelor, suna-i si prindel in fapt (el a spus ca merge la ``MIHAI``, tu l-ai sunat pe acesta si spunea ca nu-i cu prietenul tau ). In fine, tampenii mari. nu prea stiu ce poate sa faca dar, in urma urmei, conteaza cum ii dai papucii sau cum v-ati despartit?; important ca scapi de el si de minciunile lui ( e clar ca minte de rupe, si asta o stii si tu ) si apuca-te sa-ti gasesti altul mai ok, ai toata viata-n inainte. PS : daca vrei sa-i mai dai o sansa, vb cu el poate are probleme si nu vrea sa-ti spuna, sa nu te ingrijoreze sau poate-s ``jenante`` respectivele probleme. Multa bafta
Pai vorbesti cu o prietena de a ta si ii zici sa il invite la o cafea un suc ceva si chiar atunci vii in restaurant si il prinzi ca te-a inselal. Sper sa-ti fie de folos ideea mea.
Pa, pa.
Poti doar sa ii spui ca intre voi nu mai merge. e timpul sa luati o pauza mai ales ca in ultima vreme el s`ar fi comportat mai ciudat si te`ai saturat si tu de atatea minciuni.nu trebuie neaparat sa faca o tampenie ca sa ii dai papucii, iar daca vrei sa tii dea el: gasesteti un tip.iesi cu el in oras si in acelasi timp suna`l pe actualul prieten cu numar ascuns si spune-i sa vina acolo unde esti tu cu noua cucerire; va va prinde impreuna si nu cred ca vei,, mai primi vreo sansa"... daca ti-a fost de folos raspunsul meu funda:X
La cum scrii eu ti-as da papucii fara sa am nevoie de alte motive. In general nu stau pe langa pitipoance mai mult de o noapte doua