Sti.si eu am patit ceva exact la fel cu un baiat dar dintr-o joaca am devenit prieteni foarte buni si intr-un final i-am spus ca il plac si ela zis la fel...asa ca incearca sa fi pentru inceput doar prietena cu el, radeti, glumiti si incetul cu incetul nu o sa mai fi timida
Stii cum se spune: oamneii timizi sunt mult mai sensibili ceea ce reprezinta un atuu. Si mie mi se intampla la fel. Singurul lucru prin care poti sa o invingi este timpul. Trebuie sa ai rabdare, sa te obisnuiesti cu prezenta lui, sa interactionezi zu mai multi baieti. Bafta! :*
Buna:XAm citit problema ta si cred.ca in todeauna baieti trebuie sa faca primul pas adica daca tie iti place de el... poti sa-i spui si poate el va intelege adica na, daca ai spus ca el vrea sa vb cu tine fa-o! intreaba`l daca vrei sa fii cu el sincer am avut aceeasi problemha si...cand l`am intrebat eu el a spus (Woow! Nikiodatha nu s`a intamplat asa!)Adica sa-l intrebe pe el o fta asa ca a inteles ca nu`ss rusinoasa chiar daca eram si acum ma iubeste chiar mai mult decat viataa!
Sper sa te fi ajutatte-am pupat si poate mai luom legatura