| Rot263 a întrebat:

Am 1.57m/15 ani/48kg.mă consider o persoană grasă e bine?
(Sunt femei)

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Esti foarte aproape de limita maxima de greutate, pentru varsta si inailtimea ta. La 1.57m si 15 ani, ar trebui sa ai intre 40 si 45kg

| anamariarot a răspuns:

Indicele de masă corporală(imc) se calculează conform formulei: kilograme împărțite la înălțime(în metri) la pătrat. În cazul tău ar însemna: 48: (1, 57x1, 57)= 19, 47. Între 18, 50 și 24, 99 înseamnă că ai o greutate absolut normală, deci tu nu ești grasă. Dacă ai avea 40-45 de kg după cum spun anumite persoane ignorante, indicele tău de masă corporală ar fi între 16, 22 și 18, 25, deci prea puțin.
Tanti KatyEscu, în cazul în care mai intri la întrebarea asta, mai documentează-te înainte să deschizi gura(de răspuns la comentariu n-am cum, că oricum ai dat ignore la jumătate de site). Din cauza informațiilor prost răspândite de ignoranți ca tine, au unii/unele adolescenți/adolescente impresia că-s grași/grase și poate fac și prostia de a se înfometa... DOAR pentru că ești tu tembelă și le spui bieților oameni prostii, nefiind prima dată când o faci.
PS: Rot263, scuză-mi partea dedicată celeilalte persoane laughing Nu ești grasă, arăți bine, stai calmă

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti destul de normala

| IoanaRoman09 a răspuns:

E destul de bine...eu am 16 ani 1, 56 si 42 kg...deci nu-i mare diferenta.Eu nu mi te imaginez o femeie grasa