| dyadyenotza a întrebat:

Am 1.60 si 53 de kilograme, nu zic ca sunt grasa, ce nu imi place ca nu am forma la corp, sau asa mi se pare mie, pentru ca de fiecare data cand le zic asta la ceilalti imi zic ca nu e adevarat, si de fiecare data dupa ce mananc ma balonez siii fffff tare, chiar daca as bea apa sau as manca doar un mar, cum pot sa ii dau forma corpului meu si cum sa scap de balonare!

6 răspunsuri:
| Andarock a răspuns:

---> Trebuie sa mananci un ''Activia'' in fiecare zi si asa nu o sa mai ai acea stare de balonare. (+ ca face si reclama la Tv. cu ''Activia'')

---> Trebuie sa ai grija ce mananci. Este si din cauza varstei. Daca ai sub 14 ani, este normal sa nu ai forme! happy

| Elena1234456 a răspuns:

Ce varsta ai? Forma corpului (acea de clepsidra) o capeti dupa 16-17 ani.
De balonare scapi consumand fructe, cereale si legume!

| BiaSiAtat a răspuns:

Esti inalta, nu-ti face griji. Depinde si de varsta. Oricum eu am 1, 50 si 47 kg la 11 ani.Sunt inalta si nu imi fac griji prea mari. Doar ca trebuie sa nu mai bei cola,sprite, d-astea carbogazoase. Nu mai mancafast-food. Baloanarea se produce de obicei cand mananci mul la o masa a zilei sau cand bei bauturi carbogazoase.Fa exercitii de intindere, merg ca pe roate.

| B343 a răspuns:

Pai cu timpul, forma corpului tau se va schimba... Cat despre balonare... poate ca vorbesti in timp ce mananci si iti ajunge aer in stomac.

| Gabitssaa a răspuns:

Cred ca sportul te-ar ajuta foarte mult la forma corpuliu. Asa ca iesi pe afara plimbate, alerga,,, orice ce implica miscare. Cat despre balonare s-ar putea sa fie o problema medicala.

| RadXx a răspuns:

Pai draga mea sa zic ca ar fi cam o singura solutie si nu cu pastile sau regim doar cu acel costum care da forma corpului tau ridica sanii si coapsele uitete la reclama pe taraf tv de acolo al poti comanda iar corpul tau va avea forma din nouwinking