| Luisaaaaaaa a întrebat:

Am 1,71 la 13 ani. Cam toate colegele mele au 1, 55.Am si colege inalte dar ele sunt obeze.Eu nu pot spune ca sunt asa grasa... Fetele imi spun ca sunt slaba.
E adevarat ca sunt =prea inalta=? Adica unii oameni cred ca sunt de 17-18 ani si eu am 13...

Răspuns Câştigător
| Maria_Estera_2000 a răspuns:

Nu esti prea inalta ....nu ar trebui sa te stresezi din cauza asta si eu am 16 ani si am 1, 55 dar nu ma stresez ca sunt prea micuta fiecare are felul lui de a fi ....fiecare om e frumos in felu lui happy happy

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Doamne, esti extrem de norocoasa cu inaltimea aia. In ritmul asta, daca iti place domeniul si slabesti, poti sa te apuci si de modelling.

andreia67
| andreia67 a răspuns:

Învață să te accepți așa cum ești, clar ești înaltă dar asta în general are mult mai multe avantaje decât dezavantaje. Și faptul că ești slăbuță iarăși e un avantaj, de îngrășat e foarte simplu, de slăbit mai greu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt în accesi situație ca și tine și nu este atât de rău, mie îmi plăcea corpul meu(mai puțin formele căci sunt mai plata ca apa plata).Și da, suntem puțin cam înalte pentru vârsta noastră (da, și eu tot 13 am) dar acest lucru poate fi luat ca o calitate, nici de Cum un defect.În concluzie după mine e fain sa fii înalt, dar nu exagerat.

| UserulAnonim a răspuns:

Unii oameni cred ca sunt de 14 ani si am 18 imediat.
Si sunt baiat apropo, nu trebuie sa iei in seama ce spun altii, tu i-al ca pe un compliment. happy