| VlaAaDuTzZ333 a întrebat:

Am 1.78 si 80 de kg si 12 ani(am gasit pe www.supa-varza.ro cum sa slabesti) intrati si voi si convicetima va rog oare e bine sa comand dar cat trebuie sa slabesc? spuneti-mi va rog ca am o mare problema.

2 răspunsuri:
| Cristi_1137 a răspuns:

Depinde, daca ai mostenit fizicul de la cineva din familie, atunci asa trebuie sa fii tu. Obezitatea la baieti nu e ca si la fete. De exemplu eu sunt slab si pot manca oricat, nu ma ingras repede deloc. Acea supa este folosita mult de fete. Poti incerca sa slabesti pana in 18 ani sau adolescenta pentru ca dupa va fi din ce in ce mai greu. Poti pura haine pe negru pentru ca te ajuta sa fii mai suplu. Sau apucate de un sport. Cel mai bine e sa transformi grasimea in muschi printr-un sport gen caiak-canoe. Eu am facut acest sport timp de 2 ani si m-am dezvoltat cum trebuie. Nu consuma cafea sau energizante. Aici e vorba despre sanatate.(cat mai putina paine) Succes in continuare.

| SuneteDeChitara a răspuns:

Buna! pai la varsta ta de 12 ani e cam mult 80 de kg. Eu am 13 ani, 50 de kg si 1, 70. E buna si ideea ta de a manca supa de varza dar daca o comanzi si nu iti place gustul ei? La varsta ta ar trebui sa ai cam 55 de kg dar daca nu vrei sa slabesti atat de mult e bine si 70 sau 65. Intra aici http://www.infoslabire.ro/......grasi.html pentru ca aici sunt sfaturi de ce poti sa mananci la micul dejun, la pranz si la cina. In plus ar trebui sa faci sport. Jumatate de ora sau o ora de exercitii si jogging in parc sunt intotdeauna bine venite si te vor ajuta sa slabesti mai repede. La scoala iti recomand sa eviti cat mai mult pufuletii pentru ca contin multe calorii si ingrasa. Deci daca faci ce ti-am spus mai sus ai sa slabesti cu siguranta.
Sper ca te-am ajutat!;;)
Pa pa!