| draguta_5303 a întrebat:

Am 11 ani, iar sanii mei sunt minusculi.Eu sunt mai slabuta, seman cu mama mea.Sunt cam panicata.Cred ca imi vor ramane tot asa minusculi pentru ca mama mea nu are deloc sani, iar la scoala fetele din clasa mea au sani mari si fac misto de mine. Ce pot face? Va rog sa imi raspunda doar fete pentru ca unii baieti fac misto de chestia asta.Multumesc.

Răspuns Câştigător
| ionela22 a răspuns:

Asta pentru ca esti in crestere, corpul tau nu sa dezvoltat si nu este ceva grav mai ales la varsta aceasta.Normal te dezvolti de la 13, 14, 15ani altele chiar si la 16 desi se spune ca o femeie se poate dezvolta pana la 18ani.Nu iti face probleme si daca unii rad de tine spune-le sa se documenteze si ca nu ai nevoie sa te placa ei.Cine te iubeste te place asa cum esti si nu conteaza numai frumusetea ci si sufletul tau, dar o sa vezi mie au inceput sa-mi creasca sanii la 12ani. Stai linistita si nu mai pune la suflet rautatile celorlaltii

4 răspunsuri:
| MaeRi a răspuns:

Ai doar 11 ani si te plangi de sanii tai, iti mai cresc pana la 18 ani nu te panica, nu este totul ineaparat sa semeni cu mama ta, sora mea de exemplu ii are foarte mici si are 24 de ani dar mama ii are foarte mari.Nu te panica tu te vei tot dezvolta pana la 18 ani si o sa iti mai creasca,to ce trebuie sa faci este sa mananci mai sanatos,iar cand faci baie alterneaza apa calda cu rece,poti sa iti faci masaje cu creme,fa exerciti pentru mushi saniilor, te auta sa ti se formeze, sa fie sanatosi si sa creasca frumosi.^_^Nu trebuie sa itifaci atata grij deoarece tu mai ai timp sa te dezvolti pana la 18-20 de ani mai ai destul.

| katy a răspuns:

O sa-ti creasca, ai tot timpul din lume.sunt unele persoane care se dezvolta mai bine altele nu. fetele alea trebuie sa se mai maturizeze nu e un motiv de facut misto. daca e ereditar, asta este poti incerca sa faci niste exercetii de fitness pentru pectorali.cauta pe youtube gasesti multe. bafta

| Ella_4255 a răspuns:

Eu cred ca la varsta asta nu sanii sunt ce ar trebui sa te intereseze. Vor incepe sa se dezvolte dupa ce ti-a venit prima data ciclul menstrual. Daca ti-a venit de vreo 3-4 luni si sanii sunt plati ca sa zic asa ai motive de ingrijorare. Dar exista aparate de marit sani insa pe alea le poti folosi de la 18 -19 ani in sus asa ca pana atunci nai ce sa faci.

| adryian a răspuns:

Draguta nu intra in panica ai rabdare ca o sa iti creasca ai doar 11 ani.cat vrei sa ii ai la varsta asta?