Heii @guesswho nu am zis eu ca imi iau camasa in prima zi d scoala...am spus ca imi iau o bluza alba
Salut
da, este foarte ok cu ce te vei imbraca
Bravo tie
singura problema este:vesta nu se potrivestenu vei gasi pe masura ta te asigur si nu incerca sa pari ceea ce nu esti, acele veste sunt pentru fete mari, pentru adolescente nu pentru varsta ta. Iar in legatura cu blugii mulati, dap, evident gasesti peste tot pe masura ta.
Succes!
Have a very nice day!
XXX!
Sigur ai sa gasesti.Si verisoara mea de 5 ani are blugi mulati, deci sigur o sa gasesti si tu.Cam asa o sa ma imbrac si eu.Adica o pereche de blugi mulati, converse/tenisi si un tricou/bluza.
Ptr pantaloni.incearca in zara pentru copii.ai sa gasesti.si sunt foarte frumosi(i-am luat surorii mele.si nu sunt f scumpi km 1 jum sau 2)
Succes!:*
Buna. ma Numesc Thea am 13 ani.si am intrat in a7a
eu m`am imbracat cu niste balerini albi
, colanti negri, sarafan de blugi ceva bluzita alba, si par desfacut am parul destul de lung; x poze cu mine pe http://theatheangel.hi5.com :P va Ubesqq; x; x
E foarte posibil sa gasesti...Blugii ii poti cauta si in alt model...Cu siguranta gasesti.Sunt pline magazinele de ei.Si vesta...Ai putea gasi una pana sub piept...Sau eventual una care sa iti stea sub piept, si nasturii pe abdomen...Sunt sigura ca ai sa gasesti.Insa cred ca tenisii nu s asorteaza deloc cu tinuta.Parerea mea...
Bafta>
Geo2969686 întreabă: