Ba e normal pentru prima data!
Nu am voie sa dau raspunsuri exacte dar asta e adevarul asa am patit si eu si inca 9 fete colege de clasa cu mine...deci parerea mea este ca este ceva absolut normal
Eu i'am spus printr'un mesaj Sau mai degraba printr'o poza facuta special de mine stiind ca ea imi va cotrobau prin telefon cand nu e la mine.
Succes in continuare!
Doamne, e mama ta, ea te-a facut, iti cunoaste tot coprul.
Nu e o rusine sa-i ascunzi asta.
De prima data trebuia sa o anunti pe ea.
E destul de neobisnuit sa curga asa de mult...Nu vreau sa te sperii, dar nu are rost sa pui intrebarea aici, pentru ca daca ai o problema de sanatate cel mai bine consulti un doctor.
Vorbeste cu mama ta sa va duceti la un medic. Asa ceva nu-i normal...
Numai bine!
Da in primele 2 zile e normal sa ti se intample asa dar nu trebuie sa te sperii! si ii poti spune mamei pentru cea ea te poate ajuta cu niste sfaturi...
Nu cred ca e normal, dar iti recomand sa vb cu mama ta. Daca nu stii cu sa ii spui, scrie-i pe un bilet si pune-l in poseta, eu asa am facut.
Este ceva destul de normal dar e bine sa-i spui mamei tale. sa schimbi 15 absorbante in cateva ore.e cam mult. spune-i simplu:,, Mama, mi-a venit menstruatia!'' ca ea stie mult mai bine ca tine cum stau lucrurile
In primul rand, spune-i neaparat mamei tale.Si e normal ce ti se intampa fiind pentru prima data.
Prima data cand mi-a venit menstruatia eram la scoala lapenultima ora si ma patasem oribil pe pantaloni, apoi acasa in ziua aia am schimbat 4 tampoane de noapte, e ceva normal.
misauratcuviata întreabă: