Eu zic sa nu crezi nimic. sa te pui cu burta pe carte si daca intr-adevar exista sentimente intre voi, ele vor inflori in cativa ani, cand amandoi veti fi in stare sa aveti o relatie.
scuze, dar chair daca sunt de varsta ta, iti spun ca nu ai sanse.de ce? pentru ca eu nu am fost si nici nu sunt genul de fata care se joaca cu papusile si de pe la 5 ani stateam mai mult cu baietii si nici vorba de "sa am un prieten" nici nu vreau sa ma complic cu unul pentru ca am si lucruri mai bune de facut!
Mai fetita esti prea mica pentru relatii de astea...mai asteapta macar 2 ani pana sa te gandesti sa ai un prieten; intre timp concentreaza-te pe ceea ce inveti la scoala, pe hainute, pe jucarii de ce nu! ai tot timpul din lume pentru baieti...cand o sa fiti mai mari altfel o sa intelegeti situatia...
Mai bine ii spui ca il placi si sa vezi cum reactioneaza; ca poate si el te place, numai asa cred ca poti sa afli, sau daca nu intreaba-l ce parere are despre tine.
Mama ta ce parere are despre asta? Eu zic sa mai astepti 2 ani. Voi doi va simpatizati...mai bine sava lege o prietenie .sa fiti amici si daca totul merge bine pe la 13 ani puteti sa aveti si o relatie, care sa se bazeze pe incredere, plimbari prin parc, chestii dragute., pupici.chestii dragute.
Ai grija de tine.Deyutza:*
La varsta asta? ok dar sa ramaneti doar la stadiul de jucat cu papusile si masinutele da? Ai toata viata inainte... e timp si de nazdravanii