| NicoleCatalina a întrebat:

Am 11 ani si sunt cu un baiat de 13. el zice ca ma iubeste (ma place.etc). dar mie nu imi plc de el. dar eu nu vreau sa ii ranesc sentimentele cum pot sa ii zic ca nu il plac? si ca vreau sa ne despertim?(dau fundita)laughing

8 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Pai daca nu iti place de el, de ce te-ai mai cuplat cu el? Din plictiseala? Asta nu pot sa inteleg la fete.
Fa cum iti vine in cap, numai sa nu il faci sa se simta jignit, dezamagit, cu alte cuvinte, ca un r***t. Personal cred ca daca se desparte de tine, nu are prea multe de pierdut laughing

| EUSIATIT a răspuns:

Hmmm 11 ani. relatie ...despartire. arata i mamei tale si ea te sfatueste ce si cum sa faci [teme de scris si poate o carte sa citesti...

| カルメン a răspuns:

Pai trebuie sa ii explici ca inca sunteti mici si ca parintii tai nu sunt de acord ca tu sa ai prieten de la aceasta varsta si ca iti este teama sa nu afle ca nu vrei sa il superbig grin sau ii poti spune ca nu simti nimic pentru el si incearca sa ii explici, fa-l sa inteleaga ca daca veti mai continua relatia el va avea de suferit deoarece tu nu ti-i la el si ii va fi raubig grinhappypana la urma cred ca va intelege.

| VodkaCoca a răspuns:

Ai putea sa ii spui ca nu te simti gata pentru o relatie pentru ca te crezi prea mica ca vrei sa te gandesti la scoala etc.

| ღÐeeaĠoneČrazyღ a răspuns:

Salut. Poti sa-i spui ca a fost frumos timpul petrecut impreuna, dar ceva nu merge si nu vrei sa continui ca sa nu puna mai mult suflet si ca ti-ai dori sa fiti in continuare prieteni.Bafta!
Ciaokiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm...complicat,darstiu eu ce trebuie sa faci:
Varianta usoara:Stai singura langa el, ia-l de mana si vorbeste-i. Spune-i ca esti prea mica pentru o astfel de relatie(doar ca sa scapi de el)
Varianta mai grea:Fa-ti alt prieten si... fa-l gelos.Astfel va vrea sa te faca si el geloasda si o sa-si faca alta prietena pe care speram sa o placa mai mult si sa uite de tine

Ar mai fi o arianta si sa nu-i mai vorbesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, daca e mai mare, v-a intelege. Daca il minti atunci v-a suferi mai mult!

| myha_3894 a răspuns:

Yo sincera sa fiu nu stiu cum o persoana de 11 ani poate avea iubit eu la varsta ta ma jucam cu papushile si eram concentrata asupra scoli nu asupra baetilor laughinglaughinglaughing in fine fal sa inteleaga ca nu iti plkace de el fa-o in asa fel sa nul ranestiwinking bafta