Ti-am mai raspuns odata la o intrebare de genul. Si revin la ce am spus si atunci. Prin sport slabesti sanatos, dar cu precizarea sa nu vi acasa si sa mananci dupa, de exemplu 1 ora de alergat incet prin parc, cu un prieten alaturi de tine care sa te traga dupa el, probabil cauta unul mai slabutz, sa te uiti la el si sa te ambitionezi. Nu iti bate joc de corpul tau prin diete si tot felul de pastile sau ce probabil iti mai recomanda astia pe aici. Si stai linistit, alergatul slabeste fiecare parte a corpului in mod corespunzator. Vei avea un corp atletic si zvelt cand vei deveni mai mare. Te-ai gandit sa te inscri la vreun sport? ce zici de tenis? eu cred ca este relaxant si interesant in acelasi timp.
Avand in vedere ca esti baiat, nu stiu.
Mai dar tu esti mic ce-ti trebuie slabit, incearca sa renunti la dulciuri, ca tu degeaba dai cu sport, daca dupa ce termini sportul te duci si bagi in tine 2 hamburgeri si cola.
Ca sa arati bine trebuie sa ai grija si ce manaci si daca nu te controlezi din timp, mai tarziu vei regreta.
Si eu am tot 12 ani numai ca 45kg, suntem in crestere si nu te lua dupa dietele de prin reviste, incearca sa practici inotul, sa mananci sanatos, sa bei multe lichide, sa mananci fructe si legume BAFTA!
Am vazut la tv un reportaj pe tema aceasta. femeia respectiva spunea ca trebuie sa slabesti maxim 1 kg pe luna ca sa ramai sanatos, sa nu-ti afecteze organismul.Sa mananci sanatos, sa bei apa, nu tot felul de lichide colorate, sa faci miscare.Sa mananci din toate, dar fara e-uri, chipsuri si alte prostii, asta daca vrei sa se intample ceva. Tu in loc sa pui masa musculara, pui grasime, acumulezi. Daca folosesti diete minune, iti garantez ca pui la loc sau chiar mai mult si poti sa te imbolnavesti rau.Nu este de glumit cu treaba asta. Poate te afecteaza atat ca look cat si ca fizic, dar trebuie sa o iei usor ca sa fie ceva de durata.Si nu exista ceva minune.Incearca sa mergi pe jos, in loc sa iei metroul, mergi cu bicicleta, fa baschet, ca sa ma cresti si ai grija.Nu te obosi prea tare.
anonim_4396 întreabă: