anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 12 ani. Imi place de un baiat tongue Este frate cu cea mai buna prietena a mea si noi suntem prieteni big grin. El vorbeste mereeeeu despre Transformice (un joc pe calculator) care l-am invatat sa se joace. Cum pot afla daca ii place de mine? El are o iubita de care a zis ca nici nu ii pasa. E asa amuzaaant si ma face sa rad mereu xD. Help.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu e vreme de iubiti la varsta pe care o ai.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dragoste vine si la copii mici.Eu tot iubesc pe cineva tongue, iti dau cateva sfaturi:
1. Când te joci cu el (singuri), ii spui că te duci panâ acasă, si inainte să fugi spre casă spui repede "Te iubesc"...
2.Ii spui prietenei că îl simpatizezi, si dacă vrea să te ajute...
3.Ii spui "Te iubesc" in fața lui fără să fugi.

| IngerCazator a răspuns:

Pai daca ai zis tu ca este fratele prietenei tale> roag-o pe ea sa il intrebe ce parere are el despre tine, sau ceva de gen!

| danielll a răspuns:

Zice ca are o iubita pe joc. daaa

| Eli2508 a răspuns:

Pai ai putea pur si simplu sa fii sincera si sa ii spui te plac! Si dupa sa il intrebi:Tu ma placi?
Acesta va raspunde, iar tu vei afla nu e asa greu.

| Geanina1107 a răspuns:

Cel mai bine stati fata in fata doar voi doi si ii spui ce simti pentru el. Crede-ma, cel mai bine este asa :*

| kristyanna a răspuns:

Pai trimite-i o scrisoare anonima in care sa scrii tu o placi pe... cum te numesti fara sa stie cine a trimis si daca o place te place sa nu vb de transformers iar daca nu sa vb

| Roby_Ray_Baer_1999 a răspuns:

Si vrei un cont pro?