anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 12 ani..mereu am fost prietena aia care a fost data la oparte, care își lua bully, chiar am ajuns sa ma distrug și din cauza verișoarei mele, nu mai suport, sunt distrusă, părinți cred ca sunt fericita, dar de fapt îmi iau bully și sunt cea dată la o parte, prietena mea m-a înlocuit, doar eu sunt cea proasta, nu știu ce să mai fac, părinții voiau să ne mutăm în Germania dar nu prea vreau. Oare o să am o viață mai frumoasă? O să mi fac prieteni? tata are prieteni care au copii mă pot împrieteni, dar întâi trebuie să scap de frica asta de a pierde pe cineva, de a primi bully, uneori îmi doresc chiar să nu mai exist.

Răspuns Câştigător
| Kufu95 a răspuns:

Evită persoanele toxice. Stai liniștită că oricum puțină lume va fi alături de tine de-a lungul vieții.

1 răspuns:
| Pufarina511 a răspuns:

Hey...psihologic vorbind mi se pare ca părinții tăi nu sunt implicați emoțional, sau tu îți ascunzi foarte bine emotiile.Ideea este ca dacă te muti în Germania...o iei de la 0, sau chiar si aici, incearca sa fi sociabila, sa încerci sa fi asa mai dragutica cu lumea.Sigur o sa ii atragi pe lângă tine.Ce e mai mult de 2-3 prieteni strica. Daca aia te-a înlocuit, înseamnă că nu te merita.Sau poate e invidioasa pe tine.Nu te cunosc, dar daca esti mai frumoasa ca ele, sau nu stiu atragi oamenii inseamna ca nu suporta sa te stie in centrul universului.
O sa vezi ca o sa treci prin multe...dar trăim intr-o lume plina de gunoaie, de oameni lipsiți de rușine și empatie.Te pup dulce.