| Mihai2222255555w123 a întrebat:

Am 12 ani si am o iubita. Suntem colegi de clasa. Noi vorbim destul de mult prin mesaje si ne mai dam inimioare etc. Cu ea am vorbit fata in fata de vreo 3 ori, deoarece ea este timida sa vb cu mine in realitate, dar isi doreste f mult.
In datile in care am vorbit a fost genul de convorbire smalltalk.
Intrebarea este: ce sa fac ca sa vorbim mai mult, sa ne tinem de mana, sa ne sarutam etc.
(Ps. Nu vă obositi sa dati mesaje de tipul sunteti prea mici etc. Vremurile s au mai schimbat)

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

„(Ps. Nu vă obositi sa dati mesaje de tipul sunteti prea mici etc. Vremurile s au mai schimbat) "
Le schimbati voi, nu ca s-au schimbat vremurile.
La voi este doar o joaca de copii. Aveti alte prioritati la varsta voastra.

| MarianWLF a răspuns:

Aveti relatie dar va evitati fata in fata, foarte frumos laughing
La varsta asta atat se poate.

| Simpatic a răspuns:

S-au mai schimbat vremurile dar relatia voastra nu este de iubiti ci de colegi-amiciwinking
ce ai vrea la 12 ani?
vrei sa ai o relatie "Adulta" ca la 16-18 ani?
este ok si atat ca vorbiti si ca va complimentati
important este sa va intelegeti bine, dar nu avea alte asteptari de la ea!

| Mihai2222255555w123 explică (pentru Simpatic):

Ce inseamna la tine/dumneavoastra relatie adulta?
Nu vreau sa fac nici o prostie

| Simpatic a răspuns (pentru Mihai2222255555w123):

Relatie adulta in acceptiunea folosita de mine mai sus, inseamna relatia dintre un barbat si o femeie asa cum se consuma ea intre doua persoane majore (si nu doar majorewinking ) adica ce implica si a face dragoste, nu dau mai multe detalii acum, nu este cazul

fii fericit, noi care suntem ceva mai mari la 12 ani ne jucam inca cu jucariile ca sa fiu glumet happy

nu te opreste nimeni sa vorbesti cu acea fata, dar deocamdata sunteti micuti pentru alte lucruri!

| dullcat a răspuns:

Intrebarea se repeta. Daca ai crezut ca nu s-a postat de prima data, de citit:

08. Am postat o întrebare, dar nu a apărut pe site. Ce se întâmplă?
Dacă întrebarea pe care tocmai ai trimis-o nu a apărut încă, nu-ţi face griji, aceasta va figura pe site în cateva momente, adică atunci când pagina va fi reactualizată. Întrebările postate de utilizatorii noi vor fi iniţial vizibile numai autorilor lor şi utilizatorilor logaţi. Acestea vor putea fi accesate de toata lumea dupa ce vor fi vizualizate de minimum 20 de utilizatori logaţi, fără a fi raportate. Dacă întrebarea cumulează minimum două raportări, ea va fi respinsă de pe site şi va ajunge în atenţia administratorului site-ului. - https://www.tpu.ro/intrebari-frecvente

| Cosmin3412 a răspuns:

Man aia nu poți să o numești iubită.
Iar ca răspuns, așteaptă până este pregătită si ea.
Tu nu te consideri mic pentru sărut si alte chestii, dar ea poate se consideră mica. Asa ca nu ai ce face decât să aștepți.

| vegasxglacy a răspuns:

Idk bro. Poti incerca sa o convingi si sa o stresezi, pana cand nu o sa mai suporte si o sa fie obligata sa vorbeasca mai mult.
Si nu o sa zic sa sunteti prea mici, fiindca am o colega care a avut 12 iubiti si are doar 9 ani.