Si eu am prieten de la varsta asta(12 ani) si, la fel ca tine, ma simt pregatita. Vor fi multe persoane care iti vor zice ca nu e bine, ca trebuie sa te tii de scoala.Intr-adevar, asa este. Dar din moment ce sentimentul a aparut, iar tu ai deja un prieten nu vad de ce nu ai continua aceasta relatie.
Eu imi vad de scoala si ma intalnesc si cu prietenul in timpul liber, cateodata chiar inainte de scoala(pentru ca dupa-amiaza am ore si seara nu ne vedem din motiv ca e prea tarziu). si iti spun ca asa consider eu ca este cel mai bine Stai linistita, iar daca tu te simti pregatita inseamna ca asa si este, insa ai grija sa nu depasesti "limitele" varstei.sau tentatiile acesteia.
Ce mult se schimba copiii . La varsta asta de abia incepeam sa cunosc lumea, inca eram copil si ma jucam, nu-mi ardea de baieti. Dar daca tu asa vrei n-ai decat, o sa regreti cand vei fi adult ca ti-ai pierdut timpul cu el.
Si atata timp cat nu vrei s-o faci nu-i problema.
Nu are nimic, insa sa nu fie cu mult mai mare decat tine ca s-ar putea sa te prosteasca
Nu draga mea. si eu am avut sentimentul acesta acum un an ca am 13 ani dar nu s-a intamplat nimic crede-ma daca te simti pregatita e totul ok
Eu cand am avut primul prieten nici nu implinisem bine 12 ani .
Nu are nimic atata timp cat relatia voastra nu se dezvolta si in pat :p. Scuze ca o zic direct dar nu mai are rost sa o iau pe ocolisuri . Dupa parerea mea totul e super ok daca va iubiti si sunteti fideli. Mult succes si sa fi iubita.
Nu stiu dc nu ma mira acest lucru, eu la varstra ta ma jucam cu papuselele