| 1990 a întrebat:

Am 12 ani si mi-a venit ciclul acum 8 luni dar de 5 luni nu mi-a mai venit.colegele mele mi-au spus ca sunt racita jos si sa ma duc la un ginecolog dar eu nu vreau pentru ca imi este rusine(mai ales daca este barbat). va rog dati-mi un sfat.

8 răspunsuri:
| aniriiiiii a răspuns:

Nu te speria oh go on ...nu ai nimic pur si simplu e normal pentru ca acum este neregulat si la unele cunostinte d`ale mele s`a intamplat sa nu le vina nici 8 luni in primii ani. este normal stai linistita :*

| Andreeiutzav a răspuns:

Pai asa poate fii la inceput se mai intampla... dar dk e ceva mai grav du-te la un ginecolog femeie spune-i mamei tale.(funda?)

| glamour a răspuns:

Lasa rusinea si fugi la ginecolog. oarecum e normal sa nu iti vina o luna insa 5 luni nu e deloc ok. gandeste-te ca este spre binele tau si iti faci rau cu mana ta daca nu te duci.

| adriana97_5200 a răspuns:

Uite acum e normal ca sa nu fie stabil ciclu citeste pe net si o sa vezi, eu am citit, poate sa nai si 10 luni poate sa treaca vreo2 ani pina se stabileste ciclul...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau si eu sa imi ziceti de ce ai ales o prietena buna. e pentru tema la religie. vreau si eu un raspuns plzzz.

| Anca_2867 a răspuns:

E ok.asa mi s-a intamplat si mie, e la inceput.pe la 14 ani incepe sa ti se regleze. daca nu ti se regleaza, atunci sa te duci la ginecolog, si sa nu-ti fie rusine, e tot om.

| asimina a răspuns:

Ai ciclu?

| asimina a răspuns:

Poate face o pauza si dupa o sa revine totusi nu cred ca esti racita jos si totusi asa e cand e prima ta mestroatie face o pauza si dupa vine deci nu fi speriata nu e nimic si daca vrei sa ma mai intrebi ceva asta este id meu forever. emo79... sper ca te-am ajutat happy pupaturi