In primul rand nu umbla la ele. normaderm de la vichy e super bun (pentru mine). nivea, clearasil, loreal, garnier nu mi-au folosit.
Cea mai importanta este igiena interna si externa: bea multe lichide(apa, ceai, sucuri naturale, evita bauturile acidulate, sintetice), mananca sanatos, supe, ciorbe slabe, carne slaba la gratar, fructe si legume cat mai multe, cereale, lactate, evita mancarurile grase, mezelurile si condimentele, chipsurile si floricelele, alunele si chiar semintele prajite; referitor la igiena externa acum trebuie sa mentii pielea foarte curata, nu folosi produse cosmetice, pentru hidratare iti recomand uleiul de masline, sa nu cumva sa iriti mai tare pielea cu produse abrazive, curatarea tenului o faci cu apa si un sapun slab, eventual cel cu aloe de la forever living products sau unul pentru bebelusi, cu ph neutru! Succes si nu uita ca atitudinea pozitiva si miscarea in aer liber trebuie sa completeze viata ta alaturi de ce ti-am zis mai sus!
Clearasil Stay Clear
Clearasil Pimple Treatment
Clearasil Spot Control
Garnier Pure Sos Pen
Puiule ai doisprezece ani nu e cumva pacat sa iti strici tu asa de repede corpul tau micut cu toate jegurile alea de creme si produse? ok tehnologia le-a facut ca sa scapam de cosur da serios acum esti in perioada de pubertate si cine stie cat iti tine pana te-oi maturiza 4-5 ani who knows asa ca mai bine lasa produsele pe baza de plante-tot chimicale si alea stai calm-si celelalte si stai asa cum esti E UN FENOMEN BIOLOGIC NORMAL SI NATURAL! DE CE SA-L EXTIRPEZI! HAI TRECI DU0-TE STRICA-TI CORPUL CA TRE SA ARATI SUPERB LA 12 ANI
fetelor fiti mai naturale ce *** atatea produse si jeguri sa va stricati si de la varste asa fragedeeee.doamne dumnezeule
Foloseste produsele speciale pentru adolescenti
ex.Clearasil; Clearskin etc.
exista si o crema-masca cu argila si propolis in farmacii, romaneasca, foarte buna-eu am testat-o si peste noapte face minuni; din cate imi aduc aminte e de la firma Vivanatura; succes