Pentru 12 ani e ok. Nu ai cum să şti câţi cm vei avea după ce se termină creşterea pentru că ea poate fi influenţată. Dacă faci sport de exemplu volei înot, te vei înălţa mai mult ( chiar e recomandat). Depinde şi de întâlţimea părinţilor dar tot nu vei avea un număr exact.Baftă!
Daca stai prea mult timp la calculator, n-o sa mai cresti. La varsta ta, e de mii de ori mai recomandat sa faci miscare in aer liber. Daca parintii tai sunt scunzi, poate fi ceva ereditar.Eu nu-mi dau seama daca esti scunda, normala sau inalta, stiu numai ca procesul de consolidare a sistemului osos e in jur de 18 ani pentru fete si ceva mai tarziu pentru baieti.
Da pai cresti 1, 84 cm si 33 mm
da de unde sa stiu eucum cresti tu?
multumeste cum esti:p
cresti cam pana 20-22 ani si daca fac sport ai sanse sa fi mai inalta sau daca parinti tai sunt inalti dar daca putrezesti la calculator taota ziua si parinti tai au 1. 20 ai sanse sa fi mica
Buna, Nu prea le am cu cresterea la fete dar noua generatie de fete unele dintre ele raman scunde desi eu is baiat si am 1, 71(15 ani) si verisoara mea are 16 ani si are tot asa ca tine 1, 50, din cate am inteles de la ea cand a fost la un doctor sa o vada de ce nu mai creste i-a spus ca i sau inchis arterele si mai mult de 5 cm sau un numar anume de centimetri nu mai creste., Depinde si de parinti daca sunt inalti sau scunzi sau unu dintre ei daca e inalt.