| Mary200 a întrebat:

Am 12 ani si sanii mei sunt foarte mici (nici nu se observa).Imi fac griji pentru ca toate colegrle mele au sani mari.
Va rog sa imi spuneti daca este normal si ce pot face sa imi creasca (mama mea ii are mari).

Răspuns Câştigător
| Andreea1896 a răspuns:

La fel si la mine, dar stai calma in facultate incep si mie sa-mi creasca laughing
O sa te placa baietii si asa, poate chiar mai bine asa ca o sa te iubeasca pe tine nu sanii tai, intelegi? :*
Si nu incerca nici un remediu pentru asta, nimic nu-ti va face sanii mai mari

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca ar exista macar si o singura metoda de marire a sanilor in afara metodei chirurgicale de implantare a unor pungi cu silicon, te asigur ca toate femeile cu bani si faima ar fi apelat la ele. De ce crezi ca au ramas asa cum le-a facut mama natura cantarete renumite cum ar fi Gwen Stefani sau cantareata olandeza MO, sau actrita si cantareata Miley Cyrus? http://imgur.com/354prTs -- http://imgur.com/7KM06hQ -- http://imgur.com/yb4p8VU -Toate si-as permite sa-si faca operatii de marire a sanilor si cu toate acestea nu o fac. Si poti fi sigura ca sunt adulate de fanii lor chiar daca sunt un pic mai "atatate". In concluzie cel care te va alege pe tine nu va fi deranjat daca sanisorii tai vor fi mai mititei, cat sa-i incapa in palma. Multa sanatat!

| WaterDrop a răspuns:

Cand faci 18 ma lasi sa-i ating? Doar asa, ca sa`mi dau cu parerea.

| UnBroken2016 a răspuns:

Vrei sani mai mari ca sa te poti plange dupa ca baietii te vor doar pentru marimea pepenilor tai. Of, de as avea un leu de fiecare data cand vad intrebarea asta, Zuckerberg era sarac pe langa mine.

Răspuns utilizator avertizat
| ksaoswh a răspuns:

Nu ai de ce sa iti faci griji, sanii cresc chiar si dupa 18 ani. Colegele tale au probabil sanii mari din cauza alimentatiei, adica sau dezvoltat prea repede pentru varsta lor. Daca spui ca mama ta are sanii mari, cred ca si tu o sa ii ai de obicei asta se "mosteneste".
Nu ai ce sa faci decat sa astepti sa creasca.winking

| Coquina5 a răspuns:

Uita-te la Aubrey Plaza, Keira Knightley si alte asemenea femei celebre pline de bani care nu si-au pus silicoane.
dar sunt foarte frumoase.
asta e conformatia ta, fiecare femeie cu conformatia ei, sanii nu cresc ca asa vrei tu.
si nici nu e o regula sa semeni cu maicata, ea avand sanii mari.
poate ii are mari din cauza ca te-a nascut pe tine si atat.
doar sarcina mareste sanii natural.

mai tarziu, cand o sa mai cresti dpdv varsta, chiar nu o sa mai conteze ca ai sanii mici, presupunand ca nu prea o sa te dezvolti mamar.
siliconatele si tatoasele nu atrag decat terminati neuronal care se indragostesc de corp si atat.
tate au mai toate, insa mintea face diferenta printre femei.
un barbat adevarat inteligent va fi intotdeauna atras de creier.
sanii sunt doar un bonus.

acum inteleg ca esti complexata si disperata, pentru ca si contextul te face sa fii asa, fiind inconjurata de tarfulite din astea mici care probabil te iau si in ras, crezandu-se niste speciale si niste dive ca vor sa le-o traga niste ciumpalaci intre sani.

repet, mai tarziu nu va mai conta ca ai sanii mici.