| alyna_5429 a întrebat:

Am 12 ani. si sunt cu un baiat de 13. am ajuns impreuna dintr-o intamplare. am vb cu el o ora la telefon si nu stiam cum sa ii spun ca nu vreau sa fiu cu el... tin mult la el si il cunosc de mult si nu vreau sa il ranesc.chestia este ca mie imi place mult de un prieten de al lui. va rog mult ajutati.ma.

Răspuns Câştigător
| adriana_5421 a răspuns:

Spune`i ca nu va merge relatia asta daca o sa continuati sa fiti mai mult decat prieteni... daca sentimentul nu e reciproc asa cum ar trebui spune`i si nu-l mai amagi. daca tii la el ii sspui cat de curand. si in legatura cu pr lui. vb cu el si vezi cum zice si el. poate ajungeti la un consens. succes si sa imi spui cum ai rezolvat treaba:*

6 răspunsuri:
| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Si mie imi este foarte greu sa spun NU unui baiat si nu stiu dc sad
mi-e frica ca o sai ranesc sentimentele apoi o sa sufere sad
si tot timpul evit sau zic nu stiu sad
offf ce sa zsik acum? te-as ajuta dar si eu as vrea sfaturi sad

| Butsilee a răspuns:

Si eu sunt in aceeiasi situatie.
Am lasat timpul sa le rezolve pe toate.
Daca nu doresti sa procedezi asa.
Putin curaj, si ii spui frumos, calm, fara sa iti fie frica, ca nu are ce sa-ti faca, si ai grija ca si el sa fie intr-o pasa buna...
Multa Bafta!>big grin

| bianka93 a răspuns:

Pai...ar trebui sa vb ca el si sa ii spui ca nu puteti fi mai mult decat amici, iar daca iti place de prietenul lui cred ca cel mai bine e sa fi ca el,

| mee_2164 a răspuns:

Trebuie sa ii spui ca nu il placi si ca nu vrei decat sa fiti doar prieteni.

| CaTaLiNkA a răspuns:

Spune-i mai bine adevarul in fata...decit sa fie mintit atita timp de sentimente false...

| alyna_5429 explică:

A. da si dau funditabig grin