anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 12 ani si sunt fata. tongue Inseamna ca sunt adolescenta? Daca nu... atunci ce sunt?

11 răspunsuri:
| Holocaust a răspuns:

Eşti în stadiul de preadolescent, cam până la vreo 14.Cu pubertatea, alea-alea...
http://i.imgur.com/UvF54.jpg

| LexHasAMasterPlan a răspuns:

Imi pare rau sa te informez ca intri in categoria "pubertate", esti inca o fata, de la 14 la 16 este pubertatea si pe urma adolescenta. Bafta in continuare!

| Kasia a răspuns:

Esti inca un copil

| MeConstantine a răspuns:

Pai esti copil oricum pana la 18 ani, asa ca accepta ideea. Adolescent poti sa fii sau poti sa nu fii pentru ca asta depinde de comportament si cum te manifesti. Pentru unele persoane adolescenta se mnifesta mai devreme, pentru altele mai tarziu, la fete este cam intre 14-17 ani iar la baieti inre 15-18, acum aceste date nu sunt batute in cuie.
Poti fi precoce ( adica sa te manifesti mai repede ) daca ti-a venit menstruatia mai repede, modul in care te manifesti depinde si de fizicul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aaaa...
deepinde
In mod normal adolescenta din zilele noastre incepe pe la 11-12-13 ani la fete, ca atunci incepe corpul sa se dezvolte, si apare menstruatia.
Deci esti undeva intre copilarie si adolescenta, chiar la mijloc big grin

| DarkBlood32 a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate preadolescenta. confused

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da,scuze. Greseala meabig grin

| MrAlex a răspuns:

Incepe la varsta de 14 aniwinking esti o fetita :*

| DarkBlood32 a răspuns (pentru MrAlex):

Cum mai sa fiu fetita? raised eyebrows Ce? Am 5 ani si nu stiu eu? laughing Poate ca sunt fata.

| r3ally a răspuns:

Copil big grin

| racasannicoleta90 a răspuns:

Pubertina.
Funda?

Întrebări similare