Mentolate fumam la 13 ani (atunci m-am apucat) nu s-au prins ai mei, dar fumeaza amandoi. preferabil e sa fumezi afara. asa iti miros hainele mai putin.
La 12 ani este chiar foarte de vreme! mai aşteaptă ceva ani că dacă nu la 20 te trezeşti la pneumologie!
Cred ca faci o mare greseala daca te vei apuca de fumat[se cele mentolate sunt periculoase]
Eu te sfatuiesc sa.nu fumezi.Nu fa greseala.care a facut-o si bunicul a ramas schiop din cauza fumatului(nu are un picior). Daca te apuci de. fumat o sa mori mai repede si o sa ai probleme cu plamanii.Treaba ta.
Eu nu cred ca e o idee buna sa te apuci de fumat pentru ca cum trec anii nu o sa te mai poti lasa asa usor precum crezi...
Te sfatuiesc sa nu faci greseala asta si sa te apuci! >
Pai cand iti iei bani la tine sa-ti iei tigari (sau cersesti bani la altii, habar n-am cum faci ca sa nu-si dea parintii tai seama pentru ce ai nevoie de bani) asigurate ca-ti raman bani si de o guma de mestecat, si sa-ti iei si un parfum la tine.
Poti sa fumezi ce fel de tigari vrei si cate vrei, insa inainte cu o ora, doua inainte sa pleci acasa mesteca gume (eventual 2 bucati) sau poti sa mananci ceva.
Penaaaa1 întreabă: