In primul rand fi mai optimista. Da, stiu. acum e greu sa fi vesela cand ti s-au intamplat atatea. Si eu am patit exact la fel ca tine si am fost trista o saptamana. In primul rand cauta-ti prieteni adevarati care sa te aprecieze pentru cea ce esti, care nu te mint, care te ajuta de fiecare data cand ai nevoie. Chiar daca va dura ceva timp sa ii gasesti, crede-ma.va merita Un prieten e ca un trifoi cu patru foi : greu de gasit, dar norocos daca il ai! Si eu am avut o prietena care credeam ca mi-i cea mai buna prietena si ca asa va ramane. dar s-a dovedit a nu fi asa.
P.S. tot ce-am spus a fost din inima si din experienta! BAFTA in gasirea unei frumoase prietenii
Mai întâi gândeşte'te bine înainte să spui cine ţi'e amic şi cine nu.
Ai tot timpul să te iubească cineva şi dacă vrei să ştii nici pe mine nu mă iubeşte nimeni...
Fii mai atentă şi tu cum te comporţi cu ei, nu cred că ei se poartă urât aşa...
Mult succes!
Buna ai o impresie proasta despre tine de ce te dezapreciezi? daca niste ''prieteni'' se poarta urat cu tine nu inseamna ca nu te place nimeni castigati prietena
1.Minti!
2.Nu numai din cauza celor de afara m-am racit putin fata de tine...
3.De multe ori cand iti spun ceva, spui ca nu iti pasa.
4.Si tu te comporti uneori urat, si ne claci pe bataturi.
5.Nu m'ai pierdut,si o sa raman prietena cu tine toata viata!
In primul rand,gandeste-te la ce ai facut, la cum te'ai comportat, si reeflecteaza si la comportamentul celorlalti.Eu iti voi fi alaturi si iti spun, ca schimbanndu'ti putin comportamentul(ceea ce iti spun mereu)vei avea de castigat.Hai,numai fi suparata.Ai vazut, au ceva si cu Sabina si Ale nu le da satisfactie si fi tu insutite'am pupat.vi afara?) bye
Imi pare rau de situatia ta. Dar totul depinde de tine. Daca esti o persoana placuta, care stie sa intemeieze o discutie frumoasa, care se poarta frumos cu cei din jur, e clar ca nu e vina ta. Si in plus, acei "prieteni' care se poarta urat cu tine nu-ti sunt deloc prieteni, si ar trebui sa-ti cauti alta gasca si alte persoane care sunt in stare sa se poarte frumos cu o fata minunata ca tine! Sunt sigura ca daca ai o atitudine optimista iti poti faci repede prieteni noi, demni de tine! Iar "prietena cea mai buna" iti este cu adevarat prietena daca va sti sa te asculte si daca va sti sa te ierte si sa te inteleaga! Nu uita, totul depinde de tine si de fortele proprii! Fa-ti prieteni noi, poate colegi de clasa, de scoala, vecini de bloc cu varste apropiate de a ta si asa mai departe.
Sunt sigura ca in curand situatia ta se va schimba! Succes mult, si nu uita ca TPU iti sta mereu aproape!:*
Intreabai de ce se comporta asa si daca ai facut ceva rau fara sa stii indreapto sau le poti cere scuze pritenilor tai daca leai facut ceva rau fara sa iti dai seama
Aoleo aia inseamna ca aia nu-s prieteni adevarati doar profita de tine mai bine du-te si cunoaste si u pe cineva nou mai facti alti prieteni si sa stii prea multi prieteni strica tot mai bine ai 2-3 prieteni da aia sa fie prieteni adevarati