| miasdbnqwyiudnwqiygu a întrebat:

Am 13/14 ani si as vrea un job pentru vara. Idei?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine te ai gindi sa inveti [pentru examenul care te asteapta la sf cl a 8 a caci banuiesc ca ai trecut a 8 a ok nu cred ca parintii tai doresc sa lucrezi tu nu? si apoi nimeni nu te angaj la virsta asta nu aui voie esti minora asa ca succes la ex si copilarie fericita

| Popruxandra13 a răspuns (pentru anonim_4396):

V-ați gândit poate că vrea să încerce pentru a învăța pe viitor cum să își economisească banii și cum sa ii muncească? Trăim în România și nici părinți nu primesc ceva salariu extraordinar și poate doar vrea sa ii ajute? E 2023 si acum daca un copil vrea sa lucreze toată lumea rade și zice sa se bazeze pe examene, dar vara nu sta toată ziua sa învețe și poate vrea să își economisească și ea timpul cu un lucru care o va ajuta acum și pe viitor. O zi frumoasa!

| MustataGeorgiana a răspuns (pentru Popruxandra13):

Https://europa.eu/......dex_ro.htm

Deci SE POATE LUCRA doar romanasii nostri sunt cam obtuzi la minte!

25 răspunsuri:
| Ralux a răspuns:

Si eu caut asa ceva...
pentru minori mi se pare ca exista si joburi gen sa vinzi pliante pe stradahappy

| Elly4all a răspuns:

Buna, la varsta asta nimeni nu te va angaja! esti minor si nu ai ce face decat daca vrei sa fi ucenicul unei persoane de profesie, pe care probabil ii vei alege mai tarziu acea profesie cand vei fi major cu facultate si liceu...
ByehappyElly

| andreea_8479 a răspuns:

Esti prea mic... exista insa o solutie
vorbeste cu mama poate ti iese ceva facand lucruri p langa gospodarietongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nus doar daca ai noroc sa te ia cineva ca ajutor de meserias da te munceste ca pe dracu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt aceeasi situatia cu crysty010. deci.ne poate ajuta cineva? k eu... am ceva problema q parintii... si daca'as pleca... la varsta d 13 ani jumate, trebuie sa ma intretin singura... da' nu am nicio idee... sad plz...ma poate ajuta cineva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu as dori sa fac ceva in vara asta.nu stiu ceva simplu dar nu cred ca ma va angaja cineva...am 14 ani jumatate si sunt din iasi. daca cineva stie ceva sa ma anunte si pe mine! va rog...mersi:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omule sunt sanse de 10% ca sa gasesti un job eu caut de un an si n-am gasit nimic mai incearca si u poate gasesti ceva.(app daca cineva stie ce as putea face contactati la anditoader@yahoo.com)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, eu am 12 ani...si in acesta var o sa fiu picol(ajutor de ospatar). la hotelul golden tulip... dar norocul meu e ca mam mea este sefa pe parterul hotelului

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite cum sta treaba, poti gasi un job la 13-14 ani, dar in afara de vanzarea pliantelor, sau in cazul in care esti de la tara(poti lucra de ex la o livada)iti dau doar idei, daca nu atunci multumestete sa-i ajuti pe vecini la cate'o treaba pe langa casawinking, si sa va spun ceva nu poti invata tot timpul, ca deja tampesti dea'binelea, si treaba cu job-ul e o idee foarte buna, uite si eu am fost in aceeasi problema, am lucrat in vara la o livada si mi-am luat un ATVwinkingei bine nu nou nout dar sunt multumit.PACEwinkingbafta cu job-ul.Nu asculta parerile celorlalti ca esti minor/minora, fa ceea ce crezi ca trebuie sa faci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Munca la negru, drumuri si poduri sau altele de ex pui grresie, faianta. Lucrezi la negru daca faci treaba nu conteaza cati ani ai si castigi si bani frumosi, cel putin 50 lei pe zi.

| Retardu345 a răspuns (pentru anonim_4396):

Și eu vreau bicla de 5000 de euro?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai spuneti esti prea mic sau ceva de genu uite unde erau aia mari... nu iti pierde speranta crysty... eu la 13 ani am lucrat intr-o alimentara ca vanzatoare. intreaba si tu pe la alimentari daca au nevoie de ajutor. Anamaria

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vreau un serviciu dar degeaba nu avem sanselaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda... distreazate frt. e vacanta si un job ar putea fii ajutor de barman...am un prieten de 15 ani care isi ia bani klumea din astea si chiar pleaca la mare pe banii aiawinking daca chiar te intereseaza cauta si eu zic ca o sa gasesti ceva mai ok decat sa imparti pliante prin caldura. Scz de rasp intarziat dar acu am cautat si eu si am zis daca mai are vreun rost sa iti spun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu caut un job (am 13 ani ) dar din cate vad trebuie sa ai prietenii/parintii undeva sus pusi ca sa iti faca rost de el sad

| Radu345 a răspuns (pentru anonim_4396):

Părinții puși sus nu se înroșesc sa-si trimită copii de 13, 14 ani la lucru.Mama este manager la Ramada si i-am spus ca vreau sa lucrez pe vara(am 14)si a spus ca sunt prea mica, ca nu are rost ca oricum am tot ce am nevoie.I-am spus ca vreau sa fiu usor mai independența si a spus ca nu poate sa ma puna sa lucrez ca ajutor de ospătar caci se face de cct...Deci nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei bine nu trebuie sa fii mare exista anumite jub-uri part-time adica jumatate de timp in care lucrezi 4-6 ore pe zi si poti fi angajat de la varsta de 15 ani cu acordul parintilor si d la varstade 16 ani nu mai trebuie acest acord cel putin ew asa am citit in legea muncii sper ca te-am ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi pozitie, o sa implinesc 14 ani in iunie.
Zic sa astepti sa ai 14 ani, dupa aia vezi daca te poate baga peundeva tatal sau mama ta. Sau vorbeste cu prietenii parintilor tai daca ii poti ajuta la ceva.
Daca nu chiar si inainte de 14 ani, stie o tona de prietene de ale mele care fac baby sitting si castig foarte mult ( pana in 100 lei pe noapte ).

| andreiboss31 a răspuns:

Asteapta pana la 16 ani, dupa aia poti sa te angajezi...

| PcAndreea1990M a răspuns:

Si eu sunt la fel ca si tine, am 14 ani si imi caut un job de vara. dar nu prea avem solutii nu primeste minori

| Zdrendea_Sergiu_1980 a răspuns:

Man,nu te lua dupa ei, eu la 14 ani, ca acum am 13 o sa ma angajez la firma unde lucreaza unchiul meu ca director general, intro firma de cataloage de par sa ceva de gen, Durata de lucru este de 4 ore pe zi si sa ai acordul parintilor, si un salar destul de bun pentru nevoile tale

| livia24 a răspuns:

Eu implinesc 13 si tot as vrea un job si nu consider cai rau deoarece multi copii la asa virste deja lucreaza la radio si mai multe

| Szasz_Briana_2000 a răspuns:

Încearcă la vecinii tai care au câini, sau ceva de genu. La terase te angajează, și dacă te porți și bine Primești și bacșis.
Poți încerca ca bona
Eu am 14 ani și am fost angajata de o familie din apropiere ca bona