| stefyeli a întrebat:

Am 13 an draguta dar un pic plinutza,, ce pot face ca ma simt, cumva,,, ca vad ca toate colegele mele aprox, au iubit, eu nu am, credeti ca imi voi gasi intr o buna zi pe cineva///?

Răspuns Câştigător
| Cσσкiє a răspuns:

Eu am aproape 13 ani. Dar eu sunt foarte plinuţă, ca să nu zic grasă.
Of, Doamne, nu te complexa! Colegelor tale nu le stă gândul la carte, dacă au de acum, eu ştiu?!
Stai liniştită, OK? Dacă aş fi băiat, m-aş uita la sufletul fetei, n-aş merge numai pe cum arată. Ei, rar mai găseşti aşa.
Bineînţeles că îţi vei găsi, nu te mai complexa. O zi bună!

5 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Doamne fato. tu chiar nu gandesti? laughing. de la varsta asta iti faci tu griji ca nu ai prieten? Logic ca o sa iti gasesti pe cinevaoh go on. Daca esti cam "plinuta" slabesteoh go on. ce sa faci oare?straight face

| mihaiel4ik a răspuns:

Da intr-o buna zi ai sa ai si tu iubit doar trebuie sa ai putsina rabdare...doar atit

| SexyGirlDulkik a răspuns:

Toata lumea isi gaseste la un moment dat pe cineva, asa ca nu te supara, draga. Sigur ca vei gasi baiatul potrivit, numai ca nu acum. Sau vrei sa ai un iubit numai ca vrei sa experimentezi ceva...

Totusi, nu iubirea e totul. Bucura-te si singura, asa cum fac si eu. Chiar daca am un iubit, crede-ma pe cuvant. Regret ca am spus pentru prima oara "Te Iubesc".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey si eu sunt plinuta [ si am aceiasi varsta ca a ta ]tongue si totusi am prietenbatting eyelashes. Deci nu iti mai face griji oh go on

| aliceinchains a răspuns:

Daca esti grasa, de ce nu incerci sa slabesti?
si oricum, tu de la 13 ani iti faci probleme ca nu gasesti pe cienva? daca aveai vreo 30-35 de ani si nu ai fi avut un iubit niciodata, mai ziceam... poti sa ai iubit si la 16-17-18 ani, de exemplu... ce e in neregula?