anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 13 ani. Am avut prima menstruatie pe la 12, cam acum 1 an fix. Problema e ca acum nu mi-a mai venit de cca. 2 luni! Nu stiu, e in regula sa fie asa de dereglata? Si atunci cand totusi imi vine, ma tine cam o saptamana in abundenta. Ar trebui sa consult un ginecolog sau e normal, ca la inceput sa fie dereglata?(Totusi, odata la 2 luni?!?!?) Da, si dau si funda, dar ajutati-ma va rog...

Răspuns Câştigător
| PanaDeIdei a răspuns:

Stai linistita e normal. Mie la inceput nu mi-a venit 4 luni, si ma tinea cate odata 1 saptamana. e in regula :*

3 răspunsuri:
| laur12 a răspuns:

Stai linistita...asa este la inceput, este mai dureroasa si tine mult...nu-ti fa probleme ca esti abia la inceput! bafta

| Loveeeeeeeeeeeeeeeeeeee a răspuns:

OOO stai linistita, si eu eram asa la inceput, imi venea odata la 2 chiar si 3 luni, si ma tine o saptamana asa, din ambundenta. Ciclul se regleaza numai dupa 5-6 ani, cred ca nici atunci, eu am de aproape 5 ani si nici acum nu s-a reglat. Ma rog vine in fiecare luna, dar nu in anumite intervale de zile. Nu'ti fa griji draguta kiss e ceva normal

| aleexuţ a răspuns:

Si o prietena a patit la fel si cred ca este o dereglare hormonala ( pe cat mi-a zis ea ) nu e nimic grav.