| ionela_8148 a întrebat:

Am 13 ani credeti ca la virsta mea ar trebui sa am u iubit? (eu nu cred asa ma cred micuta insa unii nu ma cred asa)de ce oare?

4 răspunsuri:
| FanMJJ a răspuns:

Poti sa ia un iubit si la gradinita, asta daca vrei tu si el, deci varsta nu conteaza

| Psihiatra a răspuns:

Pt ca altii vor sa se dea mai maturi si mai trecutzi prin viata.Shi eu am 13 ani si am cunoscut destule persoane asa.Nu asculta alte persoane, asculta`ti inima.Nu e obligatoriu sa ai la 13 ani o relatzie! Ai o relatzie cand gasestipersoana potrivita! Si parintii iti vor spune ca estiprea mica, dar asta e pentru ca ei se tem sa nu crestiprea dintr`o data, sau se tem ca nu estipregatita pentru o relatzie. Oricum, repet:nu e obligatoriu sa ai o realatzie. DAca te intelegi bine cu un baiat si amandoi tzinetzi unul la altul e ok.Mult noroc cu baietiiwinking

| Marynna a răspuns:

Deci...nu exista o anumita varsta pentru a avea un prieten...pe la 12-13 ani mi se pare ok, asta nu inseamna ca trebuie sa stati ''bot in bot'' tot timpul, un prieten ti-l faci ca sa ai pe cineva aproape, sa ai cu cine discuta, nu numai sa te pupi cu el, si de-asta, dar nu numai de-asta.Eu nu zic ca daca ai ajuns la varsta de 13 ani si n-ai prieten(cazul meuhee hee) inseamna ca trebuie sa iti dai cu pumnii in cap si sa te intrebi ce ai, fiecare va avea prieten/a cand va fi timpul

| pixieroxx a răspuns:

Nu conteaza la ce varsta ai un iubit, deoarece dragostea apare oricand. de ex eu am avut primul prieten la 12 ani. daca intalnesti o persoana pe care o iubesti, iar sentimentul e reciproc, atunci, e super sa fiti impreuna. nu e nici o problema sa ai prieten la varsta ta. te inteleg perfectwinking. e adevarat, poate parintii nu vor fi de acord, dar incearca sa le explici ca nu e nimic grav in asta, deoarece la varsta ta un iubit inseamna o persoana mai speciala. nimic gravtongue succesbig grin