Poti sa ia un iubit si la gradinita, asta daca vrei tu si el, deci varsta nu conteaza
Pt ca altii vor sa se dea mai maturi si mai trecutzi prin viata.Shi eu am 13 ani si am cunoscut destule persoane asa.Nu asculta alte persoane, asculta`ti inima.Nu e obligatoriu sa ai la 13 ani o relatzie! Ai o relatzie cand gasestipersoana potrivita! Si parintii iti vor spune ca estiprea mica, dar asta e pentru ca ei se tem sa nu crestiprea dintr`o data, sau se tem ca nu estipregatita pentru o relatzie. Oricum, repet:nu e obligatoriu sa ai o realatzie. DAca te intelegi bine cu un baiat si amandoi tzinetzi unul la altul e ok.Mult noroc cu baietii
Deci...nu exista o anumita varsta pentru a avea un prieten...pe la 12-13 ani mi se pare ok, asta nu inseamna ca trebuie sa stati ''bot in bot'' tot timpul, un prieten ti-l faci ca sa ai pe cineva aproape, sa ai cu cine discuta, nu numai sa te pupi cu el, si de-asta, dar nu numai de-asta.Eu nu zic ca daca ai ajuns la varsta de 13 ani si n-ai prieten(cazul meu) inseamna ca trebuie sa iti dai cu pumnii in cap si sa te intrebi ce ai, fiecare va avea prieten/a cand va fi timpul
Nu conteaza la ce varsta ai un iubit, deoarece dragostea apare oricand. de ex eu am avut primul prieten la 12 ani. daca intalnesti o persoana pe care o iubesti, iar sentimentul e reciproc, atunci, e super sa fiti impreuna. nu e nici o problema sa ai prieten la varsta ta. te inteleg perfect. e adevarat, poate parintii nu vor fi de acord, dar incearca sa le explici ca nu e nimic grav in asta, deoarece la varsta ta un iubit inseamna o persoana mai speciala. nimic grav succes
aNonim_4610 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
doinitza12 întreabă: