| dinamo a întrebat:

Am 13 ani cum fac ca sa imi cada o fata la picioare chiar daca nu sunt shic?

20 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Proasta gandire, crede`mawinking...

| hândel a răspuns:

Ii pui piedica. laughing Incearca si tu sa fii mai interesant, mai glumet, fetelor le plac tipii glumeti, plini de viata. Imbraca-te cu ce-ti sta bine, evita hainele tipatoare, nu face pe durul ca s-ar putea sa cazi in prostie. Vorbeste doar daca ai ceva de spus, si cand spui ceva, complimenteaza. Fetele cad usor cand aud complimente legate de partile corpului lor. Nu vorbi in plus ca fetele tinere n-au rabdare cand au de unde alege. Inscrie-te la o sala si fa ceva exercitii, daca nu te ajuta fata, te ajuta corpul. Succes.

| hândel a răspuns:

Daa, pana posteaza calculatorul meu puturos, deja Taly mi-a luat-o inainte. sad

| DeeVee a răspuns:

Prea tare taly...laughing)

| sorin a răspuns:

Om batran ma faci sa radlaughing

| faranume a răspuns:

Pai nu stiu incearca sa fii u insati...sa nu o stresezi...sh sa incerci sa intri in grupul ei de prieteni...winkingwinkingwinking
O intrebarethinking Este vorba de o fata anume sau in general... ce faci?

| www a răspuns:

Da, e buna asta cu ii pui piedica rolling on the floor.

| idanna a răspuns:

N-o sa-ti cada nici o fata la picioare...deocamdata...mai asteapta putin pana atunci e bine sa-ti "cada in maini" o carte, doua, trei...

| annda a răspuns:

Eu zic sa te duci la scoala mai citeste si tu ceva si lasa fetele ai atat timp pentru asta mai tarziu.

| annda a răspuns:

Perfect nu-i nimeni da e oarecum stupid sa intrebi la 13 ani sa intrebi cum sa-ti cada o fata la picioare.

| annda a răspuns:

Da tu ce te ambalezi asa? Nu-mi zi ca ai 13 ani si tu. laughing

| annda a răspuns:

Mai eu n-am nimic. Insa el are nevoie de o vizita pe la scoala. big grin

| diiiiiannnnaa a răspuns:

Itit mai iei un amic k tine si ii spui sa ii dea k piciorul la incheieturile genucnhiului si u stai in fata ei si va cadea :d

| abis a răspuns:

Asteapta sa mai cresti si o sa gasesti raspuns la intrebarea asta. N-or sa-ti cada fetele la picioare orice ai face, atat timp cat ai doar 13 ani.

| valyutzu a răspuns:

Poi cuceresteo cu vorbe

| dinamo explică:

Cum adica sa ii pun piedica!

| dinamo explică:

Imi dai id tau plz.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dinamo-tu esti ala cu gramatica execrabila? pai daca nu cunosti gramatica..., slabe sanse sa impresionezi o fata.asa ca pune mana si mai invata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cum ai facut, dar eu sunt...pe spate.

| vhery a răspuns:

O rogi sa iti lege siretu..si o impingi si cade in genunchi la picioarele tale...
tongue

Întrebări similare