| Begin101010 a întrebat:

Am 13 ani,dar nu am sini prea mari, care este >cauza? Fetele de virsta mea au practic de doua ori mai mari? Poate ca nu am inca ciclu?

Răspuns Câştigător
| yaVanilla a răspuns:

Nu te impacienta din cauza faptului ca nu ti-au crescut acum sanii, banuiesc ca ai in jur de 13-14 ani si te sperie faptul ca ai sanii mici si nu ti-a venit mentruatia inca, dar asta nu e un motiv de panica pentru ca aparitia menstruatiei nu are o perioada exacta, iar pana la 20-21 de ani pana cand dezvoltarea se opreste au timp sa iti creasca sanii si restul.

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Până la 16/17 ani mai ai timp să te dezvolți, cât și sânii tăi.
Nu trebuie să privești peste gard deoarece niciodată nu vei fi mulțumită de tine și vei tânji după ce nu ai!
Acceptă-te așa cum ești, absolut nimeni nu este perfect.
Sănătate!
Pa, pa.

| LifeIsColour a răspuns:

Buna,da,menstruatia joaca un rol important atunci cand vine vorba de dezvoltare,din toate punctele de vedere[sani,inaltime etc]. Probabil prietenele tale au sanii mai mari decat tine fiindca au ciclu,insa,nu te astepta sa iti creasca sanii ca-n povesti dupa prima menstruatiehappy. Conteaza si pe cine din familie mostenesti,daca mama ta,rudele tale,matusile etc au avut sanii mici,exista o mare posibilitate ca si tu sa ii ai mici,insa,daca femeile din familia ta au avut un"piept generos",si tu poti avea, insa, asteapta sa mai cresti, sa iti vina menstruatia, la 13 ani nu te astepta sa ai sanii precum o persoana de 20. Oricum, nu mai dispera din cauza unor astfel de prostii, sunt lucruri mult mai importante in viata. Fetele cu sanii mai mici suunt mai atragatoare[dupa parerea mea].Pa!happy

| IMINENT a răspuns:

Minte ai?

| SteeRYoSs a răspuns:

Chestia asta depinde de dezvoltarea ta.