| aly07_5832 a întrebat:

Am 13 ani.Imi place de un baiat care are 16 ani. El e mai "trecut prin viata"el vrea ceva ce eu acum la varsta asta nu pot sa ii ofer.Suntem prietenii destul de buni, dar nu am curajul sa ii zic ca il plac. Mi-e frica, daca raspunsul lui e nagativ.Sunt innebunita dupa el, sunt indragostita.De 6 luni de cand am venit din tabara sun super indragostita de el. A fost in tabara cu mine, ma pupat, dar nu cred ca sunt asa importanta pentru el.Cum pot sa ma apropii mai mult de el? Cum sa fac sa fiu cu el?

Răspuns Câştigător
| fluturas a răspuns:

Nu inteleg de ce vrei sa-i spui, daca esti constienta de faptul ca el vrea ceva ce tu nu poti sa-i oferi, in fine... poate nu e chiar asa big grin
ai spus ca sunteti prieteni foarte buni, iti dai seama ca s-ar punea ca prietenia asta sa scartaie daca ii vei spune ca il placi, iar el nu te place
oricum nu-i psune, incearca sa fii mai apropiata de el, pai vorbiti mai mult, apropiete si de prietenii lui, mai iesiti amandoi pe-afara, ca prieteni, povesteste-i intamplari din viata ta sa vada ca ai incredere si te simti mai deschisa fata de el, apoi vezi reactia lui si daca vrea sa ramaneti doar prieteni, mai bine nu insistawinking

3 răspunsuri:
| aly07_5832 explică:

Da poate...nu i-as zice as incerca sa ma apropii mai mult d el doar ca fiacare fata care o sa fie ca el trebuie sa o hau hau si eu nu vreau acum crying sad

| Iloveyou_6447 a răspuns:

Stai mai mult pe langa el, fii politicoasa cu el, vorbestei frumos dar niciodata sa nu ii spui ca il iubesti lasa-l sa isi dea seama ce comoara are langa el

| jonatan a răspuns:

Orice ai face la un momendat tot trebuie sa ii spui ca iti place de el si ca vrei sa fi prietena lui...altfel nu are cum sa isi dea seama ca tie iti place de el. oricum de obicei el se uita la alea mai mari de varsa lui. tu esti mai mica...ar trebui sa iti cauti unu de varsa tatongue