| addictedtohim a întrebat:

Am 13 ani, in august fac 14! Anul trecut am placut un baiat,el mi-a propus sa ne intalnim, dar eu am refuzat pentru ca socot ca sunt prea mica si nu sunt pregatita! Ei bine anul acesta am inceput din nou sa vorbim, deja de 2 luni am tot vorbit si cand mi-a propus sa ne intalnim am acceptat! Actually nu stiu de ce am acceptat, dar simt ca sunt mai pregatita si mai sigura pe mine! Pana cand sunt doar imbratisari dar stiu ca va urma si un sarut...nu stiu daca e bine ce fac, si dese ori ma gandesc la asta si ma intristez, oarecum ma simt vinovata! E ciudat sa te intilnesti de la 13 ani jumate si cand spun intalnire ma refer la imbratisari, sarutari si nimic mai mult! Ce parere aveti voi? E bine ceea ce fac? Sau ar trebui sa incetez sa ma intilnesc?

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, este ciudat si nesanatos, inca esti copil mic si nu-i recomandat~! Nu, nu este bine ce faci!
Intalnirile astea ar trebui sa inceapa dupa 16 ani, acum chiar esti foarte micuta si este periculos sa te intalnesti cu baieti.

| LexiEla a răspuns:

De ce ai face.o? Atata timp cat stii ca vei fi bine, iubita si apreciata, de ce sa fie gresit? Un sarut nu strica nimanui. Daca nu cumva vrea mai mult de la tine decat asta (adica stii tu ce) atunci e ok sa iesi cu el.