Buna sa stii ca eu nu mi-am dat peste cap metabolismul am facut exact ce ai zis tu si asa am maipus pe mine si eu eram ca ea. iar cand vroiam sa mananc sie ram treaza mai tarziu mancat tot ce vroiam. Am facut intocmai ce ai zis tu organismul meu vrand ceva de mancare. Doar faceam ce vroia creierul sa fac. Sper ca m-ai inteles. Pa pa.
Ai o greutate foarte bună, nu eşti în niciun caz gras(ă). Totuşi, nu încerca să te îngraşi, în niciun caz după cum a zis Anndrreiiutta.Nu începe să mănânci tot felul de prostii, doar îţi vei da peste cap metabolismul. Mănâncă pur şi simplu tot ce pofteşti, atunci când ţi-e foame."Ascultă-ţi" organismul, mai ales acum că eşti în creştere, dacă simţi nevoia să mănânci ceva este deoarece corpul tău are nevoie de vreo substanţă din acel aliment.Deci,deocamdată nu trebuie să faci nimic sau să te îngrijorezi, cu vârsta vei mai pune câteva kilograme pe tine şi vei ajunge la o greutate normală pentru înălţimea ta.
Baftă!
Buna sa stii ca eu nu mi-am dat peste cap metabolismul am facut exact ce ai zis tu si asa am maipus pe mine si eu eram ca ea. iar cand vroiam sa mananc sie ram treaza mai tarziu mancat tot ce vroiam. Am facut intocmai ce ai zis tu organismul meu vrand ceva de mancare. Doar faceam ce vroia creierul sa fac. Sper ca m-ai inteles. Pa pa.
Pai eu am tot 13 ani si fac 14 in martie si am inaltimea de 153 si am 42 de kilograme. Mie mi se pare ca esti cam slabuta ar trebui sa mananci mai mult paine si carne in general alimente de origine animala eu spre exemplu aceeasi parere o aveam despre mine ca sunt prea slaba si mancam si seara dupa ora 20:00 pentru ca invat dupa-amiaza si ajung tarziu de aceea m-am mai ingrasat. Si mananc in general multe fructe spre exemplu banane mere si iarna foarte multe citrice spre exemplu portocale. Multe insemnand 3-4 fructe pe zi. Sper ca te-am ajutat.
anonim_4396 întreabă:
mihaela1mihaela întreabă: