Nu zic nimic de reacţia mamei tale, ca să nu mă înjuri.
Mi se pare absurd să reacţionezi aşa, acceptă odată că ai o puştoaică de 13 ani şi că deja vremea pentru epilat/ras a ajuns,geez. Şi nu toate avem bani pentru a ne duce la salon pentru a ne epila sau să ne cumpărăm epilator,mai sunt dăţi în care trebuie să te descurci şi tu singurică acasă cu o lamă,nişte benzi de ceară,cremă...
Dar îţi recomand totuşi să încerci să te razi cât mai rar,pentru că,după cum văd că ştii şi tu îţi creşte mai des.
Du-te cu mama ta la un salon,şi te epilezi cu ceară,şi dacă ai un epilator în casă,şi mai bine, să încerci să te obişnuieşti cu el. ( Zic să te "obişnuieşti" pentru că te poate ciupi la început, dar e ok, nu-i o durere insuportabilă, stai chill.)
Dar tu nu ii spui ei ce faci, adica te duci de capul tau la salon, trebuia sa ii spui si ei ce faci poate asa nu mai ajungeai la asta!
Draga asa sunt toate mamele. cand incepi sa te epilezi e ceva nou pentru ele ca puiul lor a crescut mare. si daca as fi fosta in locul ei as fi facuta poate si mai rau. cel mai practic este un epilator. cu el si cu benzile de ceara, nu alea vit unele de la farmec care sunt mai ieftine sunt cele mai ok. si cum esti acum in dezvolttare hormonii tai reactioneaza mai repede. si prietena ta e nebuna? spune-i sa nu o mai faca daca nu vrea ca la 20 de ani sa se epileze aproape zilnic. plus ca epilatoarele subtiaza si firul de par. cel putin la mine asa a fost. ai sa vezi ca cu timpul hormoni nu o sa mai reactioneze asa de repede, adica nu sa iti mai creasca parul asa de des, bineinteles daca te epilezi cu ce trebuie. si nu stiu, poate ma insel dar prieteni nu zic mereu adevarul, poate din ciuda, din invidie, cine stie. bafta si eu zic sa ai mare grija! esti la o varsta fragede! funda?
Epilator,bic,ceara,crema Tot EPILAT se numeste mama ta nu stia ca te epilezi sau s-a enervat ca te-ai epilat cu bic-ul? oricum faza e ca ceara ia mai bine ca bic-ul si din cate am auzit nu iti creste asa rapid parul inapoi. Dar nu e nimic daunator sau ceva in gen. probabil mama ta crede ca esti prea mica. dar oadata ce te-ai epilat de ce n-ai face-o si in continuare? pana la urma mama ta se va obisnui cu ideea ca te dezvolti si in plus toate fetele de pe la varsta de 13-14 ani se epileaza, penseaza, machiaza, fardeaza ETC. bafta!
Dacă te razi cu lama sau foloseşti crema se numeşte "depilare", deoarece părul se ia numai de la suprafaţă, nu se smulge, cum e la epliatul cu ceară sau epilator.
KiraVonHell întreabă:
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: