| Raluka1117 a întrebat:

Am 13 ani.Mama nu ma lasa sa ies.Nu stiu ce sa fac in privinta asta.Toti prietenii mei ies si toti ma cred o fraiera ca eu nu am voie sa ies din casa.Am tot vorbit cu ai mei despre iesit si ei imi zic intotdeauna: ce sa cauti la varsta asta pe strada? Nu mai suport sa stau in casa non-stop.Nu cred ca le cer prea mult.Pentru mine ar fi suficient sa ma lase de 2 ori pe luna la film sau in parc.Am si eu nevoie sa socializez.totusi nu mai am 5 ani.Cum credeti ca as putea sa imi fac parnitii sa ma lase si pe mine macar de 2 ori pe luna sa ies?

Răspuns Câştigător
| ionika17 a răspuns:

Vorbeste cu ei, si spune-le sa te lase. Dar care este motivu nu au incredere in tine, ca nu inteleg?! Stiu ca e greu si mama mea facea asa inainte, si mi-e cam greu sa socializez cu lumea. Spune-le ca esti destul de mare, sa imi porti singura de grija.Si in totdeauna spune-le unde mergi si sa nu ajungi tarziu acasa. Tu zici o data, de doua ori pe luna, nu crezi ca e cam putin.Eu cred ca ar trebui sa te lasa macar de doua ori pe saptamana. Da, e bine cum ai zis tu dar dupa ce vede ca nu faci nimic rau, poate sa te lase mai des! BaFta!happy

5 răspunsuri:
| deeeeeeaaa a răspuns:

Aratele ca esti responsabila si aratale ca pot avea incredere in tine, aduti acasa prietenii sa-i cunoasca si eu nu stiu si asa poate se mai domolesc, nu te certa cu ei. nu tipa. comportate frumos, si nha rezultatele nu vor intarzia sa apara sau ( mai bine ar fi ca toti parintii sa fie arestati timp de o luna rolling on the floor )

te pup

| badboy94 a răspuns:

Du-te fara sa stie eihee hee

| robe100 a răspuns:

Spunele ca mergi cu cineva de incredere si ca vii pana ce se intuneca si ca pot sa te sune de cate ori vor ei. App eu am 11 ani si pot iesi deoarece le am zis si eu chestia asta

| alexxandra_6637 a răspuns:

Mai depinde acum de ce nu au ei incredere in tine. daca tu nu ai facut nimic rau pana in prezent nu vad care ar putea fi motivul. Si mie mi se intampla asa numai ca parintii mei erau ingrijorati ca stateam cu prea multi baieti. spune-le si tu unde te duci si cu cine(ai grija sa fie cineva in care ei au incredere) si incearca sa ai o discutie cu ei in care sa le spui ce ne-ai spus si noua

| JustSmile350 a răspuns:

Parinti tai cred ca esti prea mica ca sa iesi dar daca ai incerca sa discuti cu ei sa le spui ca nu mai esti mica ca poti sa te descurci si singura sa le explici ca pe alti copii ii lasa sa iasa. poate ar intelege
sau daca nu merge nici asta. incearca sa le spui ca mergi cu o persoana mai mare de cat tine (mai bine nu incerca ca poate te prind ca ii ca ii minti )
sper ca te-am ajutat cu ceva
succes!