| MIKAELA_7561 a întrebat:

Am 13 ani si 1, 47 m e normal? am cea mai mica statura din clasa dintre fete, ele mereu ma iau peste picior din cauza asta.

5 răspunsuri:
| kissmebaby33 a răspuns:

Fiecare creste in felul lui si eu am 16 ani jumate si am 1, 55 si eram cea mai mica din clasa dar nu conteaza cine te place te acepta asa cum esti, poti sa le oftici zicandule :esentele tari se pastreaza in sticlute miciwinking

| BeiBiBb a răspuns:

Mda.depinde de parintii tai daca si ei sunt mici e in regula.ptc din pacate si ios la felbig grin am tot 13 ani dar am doar 1, 49...

| LoveForShania a răspuns:

Buna!
Esti cam micuta pentru varsta ta dar mai ai timp sa cresti, stai linistita.
Incearca sa practici un sport, sa mergi la cursuri, gen baschet, inot. O sa ai rezultate!
Succes!

| GreuMaiEsteSaGasestiUnNumeOriginal a răspuns:

Asta-i viata.Accepta-te asa cum esti.Nimeni nu e perfect,fiecare are cate un defect. Daca iti mai zic ceva tipele alea, ia-te de defectele lor, nu pot fi perfecte.Gasesti tu! Sau le poti ignora, dar nu exagera ca poti fi luata drept fraiera.Bafta!

| Nymphetamine a răspuns:

Ele sunt niste nesimtite, iar tu nu trebuie sa le bagi in seama.Tu trebuie sa te simti bine in pielea ta oricum ai fii.Eu am 15 jumate si 1.55 si sunt foarte ok dupa parerea mea.Ba sunt chiar perfecta.M-as casatori cu mine.

Ai de abia 13 ani vei tot creste, dar poti practica un sport cum ar fi basketul, voley-ul sau inotul.