| blueeyedgirl a întrebat:

Am 13 ani si 1.55m si 52kg. toata lumea imi spune ca nu sunt grasa (mi-am facut calcul imc si am 21.6 % grasime in corp ), deci am o "greutate normala" spun ei. In fine, problema e ca eu nu pot sa scap de BURTA!crying(((((( ajutoooor mc multhappy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bun.Incearca sa nu mai mananci dulciuri, chipsuri, alune, fistic etc, pe care le inlocuiesti cu fructe si incearca sa bei mai multa apa.Pentru a avea rezultate, poti incerca exercitiile astea:
http://www.youtube.com/watch?v=Ss_yNisUL48
http://www.youtube.com/watch?v=mluijhFQbm4 nu le face cu picioarele intinse pentru ca este foarte greu la inceput.

7 răspunsuri:
| baru a răspuns:

De burta scapi numai facand sport Daca nu faci miscare si nu de ori care nu vei putea da jos burta niciodata dimpotriva se va face din ce in ce mai mare Ca atare putine abdomene ar fi suficient pentru a da jos cateva kilograme bune dar nu-ti va probleme la aceasta varsta Cine te place te place si cu burtica putin binenteles Asa ca este bine seara inainte de culcare sa faci cateva abdomene si daca mai poti sa si alergi este perfect Succes Pa Pa Pa

| Alina_9354 a răspuns:

Pai la 13 ani si inaltimea 1. 55m trebuie sa ai 45 kg! Exercitii pentru a scapa de burta gasesti pe youtube(Pilates) sau pur si simplu niste abdomene in fiecare seara cate o serie de 20-30 si o sa scapi de burtica in cateva luni! Dar ai grija si cat mananci, dupa ora 6-7 nu ar mai trebui sa mananci nimic si pe zi sa ai maxim 3 mese! Primesc o fundita?big grin

| Alex_7297 a răspuns:

Caută pe youtube : 8 minute abs (http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY ), bine-nţeles, dacă te ţine abdomenul!

| Alex_7297 a răspuns:

Nu asculta sfatul Alinei, nu trebuie să ai maxim 3 mese pe zi! Cel mai bine e să mănânci foarte puţin şi des, nu să mănânci de 2 ori pe zi, şi în alea 2 dăţi să rupi frigideru'. Sper că ţi-am fost de folos, şi, îţi repet încă o dată, urmăreşte videoul "8 minute abs" şi fă ce zice acolo, în 2 săptămâni o să observi diferenţa!

| blueeyedgirl explică:

Multumesc multhappy fac cate 20 de abdomene in fiecare dimineata de o saptamna dar cum a zis dusick, nimic! deci trebuie sa fac si seara happytongue

| Brianariri a răspuns:

Fa exercitii, mananca mai sanatos, fructe, legume (de preferat nefierte). Nu mai manca dulciuri, chipsuri, mancare sarata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Numele meu este Dayana.Mama mea este instructor fitness. Adevarul este ca burta o dai jos cel mai greu. Sa nu faci greseala de te infometa sau ceva de genu.Incearca abdomene seara inainte de nany.Nu vei vedea dupa o saptamana rezultate nici dupa doua si nici dupa trei. Posibil sa treaca mai bine de o luna jumate sa se vada rezultate. Incearca sa duci o viata mai activa si renunta la chipsuri, snacksuri si asa mai departe. Poti sa te inscri la un sport. Toata lumea va incerca sa iti dea tot felul de sfaturi de genu: "Ia dieta mea va functiona" sau "nu manca dupa nu stiu ce ora". Nu le lua in seama sunt doar niste aberatii. mult succes draguto:*