Stai linistita! Eu am 12 ani si aceeasi inaltime ca si tine...
Asa iti este organismul.Este chiar bine sa fi inalta! Nu mai dai bani pe pantofi cu tocuri.
Poti sa faci si o cariera in modelling!
Si nu, nu esti prea inalta!
Eu fac 13 ani in ianuarie si am 1, 60... toate colegele mele au in jur de inaltimea mea dar multe sunt mai inalte ajung pe la 1. 70 nu iti face griji esti o.ca.
Stai linistita...hai s ate uimesc am 15 ani si am 1. 80 m inaltime si nu ma sfiesc sa ies in lume. cand ma duc la un party imi iau tocuri de 10 iar baietii is inebuniti dupa mine...acum s afim serioase uita-te si tu baietii acum au in liceu chiar si in generala 1. 80-1, 90 si perefera fetele inalte.bine eu sunt si rusoaica si rusii sunt inalti dar acum fetele din moskova sa ajunga la 1. 90 isi fac opretaii la oasele picioarelor si isi pun implant.fii mandra de tine si nu pune la suflet vorbele rautacioase.mai bine inalt decat dop.eu am fost la doctor pentru ca ma ingrijoram de inaltimea mea si doctorulk mi-a spus ca am sa cresc pana la 15-16 ani pentru ca m-am dezvoltat mai repede in copilarie.fruntea sus si stai linistita te opresti si u pe la 15-16 ani si in + poti sa ai o cariera stralucita in modeling cel putin eu sunt foarte admirata cand merg la agentie din cauza inaltimiite pup pa-pa
Esti foarte ok asa cum esti . Eu am 12 ani si 1, 60 inaltime si mi-ar placea sa fiu mai inalta. Bine o sa mai cresc , dar la basket este o fata, nascuta in '99, clasa a 4-a, care are inaltime de 1, 83 :-o. Saraca e imensa . Si inca mai creste. De fapt avea 1, 78 acum vreo cateva luni si a mai creszut .