| ruxi a întrebat:

Am 13 ani si am cosuri pe frunte sunt disperata! ce sa fac?
mai incercat fond de ten da tot se cunoaste

Răspuns Câştigător
| LoReDaNa a răspuns:

Stiu eu 1 care nu o sa dea gresi niciodata. Si eu m-am confruntat cu problema asta.

Pune intr-o farfurie 3-4 linguri de miere de albine, albus de ou, sh le amesteci. Apoi iti dai cu amestecul pe fata sh te masezi cam 3 min. Apoi te clatesti cu apa calduta. Sh pentru a avea un ten mai catifelat sh fara nici 1 cos sa te speci cu ceai de musetel.happy
Sa faci,, masca,, de 2-3 pe sap!

Nu o sa dea gresi eu asa am scapat de cosuri:X
Ster sa iti fie de ajutor!

Merit fundita?:X:

9 răspunsuri:
| annna a răspuns:

Un gel spuma care curata in profunzime;)...este f bun
uite aici:http://www.aldedra.ro/......are...sper sa-ti foloseasca;)

| Magda267 a răspuns:

Buna! pai sunt diferite tratamente:
1. poti sa mergi la doc de fam sa iti faca o reteta cu Zineryt
2.tratamente naturiste (eu am incercat si au avut efect):
- te poti da seara inainte de culcate cu albus/gabenus de ou sau chiar amestecate pe fata, iar dimineata te speli cu apa calduta pe fata
- te poti da de asemnea cu usturoi crude pe fata, adica tai catelul de usturoi in doua si te dai unde ai cosuri, la fel dimineata te speli pe fata
-sucul de lamaie iar este bun, aplici pe fata cu un disc demachiant lasi sa actioneze o ora apoi te speli pe fata cu apa calduta

| Valy1106 a răspuns:

Du-te la farmacie este un unguent

| Twist a răspuns:

Sstiu cum eoh go on si eu al 13 ani chiar mai devreme aveam cosuri pe frunte.pai mai bine lasi foundul de ten nu e bun la nimic. du-te la farmacie si cupara zinerit, lara, sau clean&clear. le'am folosit pe toate si sunt foarte bune.la zinerit dupa ceva timp se obisnuieste cu pielea nu mai are efect.lara este pentru curatat fata iar clean&clear sunt foarte bune pentru cosuri si puncte negre!
p. s: nu te ingrijora o sa treaca odata si odata.esti la pubertate e normal

| JustifyBad a răspuns:

Asta`i adolescenta.Nu ai ce sa faci...

| Be12345 a răspuns:

Incerca produsele mele de la avon! profesionale.sunt cele mai bune.si miss univers a fososit aceste produse happy

| AmelieIdk a răspuns:

O solutie ar fi tratamentul anti-acneic care se face in saloanele de cosmetica, ori crema cu antibiotic, insa trebuie sa mergi la un medic dermatolog sa ti-o prescrie. De asemenea, cosurile pot aparea si din cauza parului. Cand mergi la dermatolog, spune-i de asemenea sa iti dea si un sampon potrivit pentru parul tau, eventual cu extract de urzica. Iar daca ai breton pe frunte, chiar daca se vad cosurile, incearca sa ti-l prinzi. Si nu uita de igiena! Gelul de curatare, precum Clean&Clear, este foarte util.

| SwEeTgIrL_1752 a răspuns:

Incearca lotiuni tonice, sau lotiuni cu acid salyclic

| Cris_1378 a răspuns:

Asa e in adolescenta. Mi-a recomandat cineva ZINERYT.Este foarte bun numai ca eu l-am folosit de prea multe ori pe zi si dupa un timp nu si-a mai facut efectul.Il gasesti in farmacii.Usuca foarte tare fata asa ca este recomandat sa te dai doar in zona respectiva de 2 ori pe zi.Sincer am fost foarte multumita de rezultat