Ai putea folosi putine tampoane de vata inmuiate in spirt pentru a dezinfecta pori, dupa care cand spirtul se evapora complet (! ) te limpezesti cu apa rece si sapun pe fata ( asa vei elimina bacteriile eliminate cu ajutorul spirtului ). Cand ai terminat iei un prosop curat (! ) si mai delicat care il inmoi in apa aproximativ fierbinte si il pui pe fata si il ti 20 secunde dupa care limpezesti prosopul si il uzi din nou cu apa calda repetand procesul de 5-6 ori. Dupa ce ai terminat iti iei o crema de fata ( Nu foarte tare ) si aplici pe toata fata (! ), in afara de zona ochilor... Lasi 10 minute...
Dupa ce ai terminat te speli pe fata cu apa calda si sapun (! ) si incerci sa iti petreci restul zilei dormind sau jucand jocuri linistitoare ( ex : Remi )
Daca crezi ca ar mai trebui repetat procesul din cauza ca nu ai rezultate favorabile ai putea sa il repeti doar dupa 2 zile
Crede-ma ca e foarte bun si merita incercat ( De preferat sa fie inceput pe la ora 13:30 dupa masa, pentru ca la ora 14:30/40 sa fie terminat pentru a efectua somnul de dupa amiaza )
Merge Sa sti ca si eu l-am pus in practica
Fundita
Nu le mai sparge, stiu ca cosurile sunt strasante rau dar nu le mai sparge o sa treaca cu timpul.
Poti adopta si ideea lui andree.
Bafta
Du-te la farmacie si spune problema ta.
Roaga-le sa iti dea un antibiotic si sa iti iei zineryt.
O sa iti treaca; p
succes.
funda?