anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 13 ani si am sanii mici (doar sfarcul ii mare ) este posibil sa nu imi creasca mari? adica sa ii am asa toata viata (sa nu se dezvolte pana la 18 ani)? va rog ajutati-ma.

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu-i vei avea asa toata viata pentru ca iti vor creste

| darrio2007 a răspuns:

Esti inca un copil.Ce-ai vrea? Sa ii ai mari de acum. Abia se dezvolta.Ce obsesie ai si tu!

| Seepty a răspuns:

Fata mea ai timp sa te dezvolti destul de mult pana la 18 ani, de acum iti trebuie sani mari.

| TheDarkQeen13 a răspuns (pentru Seepty):

Nu, dar am crezut ca nu imi cresc mai mari pana la 18 ani, pantru ca toate fetele din clasa au doar eu nu.

| aluminiu a răspuns:

Esti inca mica.Trebuie sa astepti.

| BadGirlAdri a răspuns:

Heei, eu am 15 ani, si asa am fost si eu la 13 ...chiar m-am speriat foarte tare! mama imi spunea mereu ca nu e nimic inneregula cu mine, doar ca ma dezvolt mai greu, am asteptat si dupa un an au inceput sa imi creasca, si tot au crescuut, iar acum eu zic ca ii am destul de mari pentru varsta mea. deci sa nu iti faci griji pentru asta o sa iti creasca cu timpul, nu toate fetel se dezvolta la fel, deci sa nu fii influentata de asta, intr-o zi o sa le ai si tu mari si o sa fii mandra, ziua aceia v-a venii incurand, chiar daca vei fi nevoita sa astepti putin, asteptarea e buna. crede-ma. sper ca te-am ajutat scumpo! :* :X Funda? :O3

| CrissuCrissPwpic a răspuns:

Eu am 14 ani si am sanii destul de dezvoltati. Nu te speria de problema ta. Vei avea timp sa te bucuri de ce o sa-ti creasca. Asa are si o vecina de a mea doar ca ea este la o varsta inaintata(44). Ar trebui sa mergi la doctor si sa il intrebi daca e ceva grav

| aleexuta a răspuns:

Ai rabdare si o sa creasca