Mey cu siguranta te place altfel nu te-ar lua de mana plus toate gesturile pe care le face. Poate ca nu stie sa sarute si de aia are o rezerva in privinta asta si nu stie daca sa fie cu tine sau nu. parerea mea este sa lasi lucrurile sa decurga de la sine, nu mai incerca sa o presezi sa-ti dea un raspuns... oricum e clar ca te place!
Vrea sa o cuceresti.sa te dai la ea.
intreab-o pe mess daca este o relatie sau nu.
ea o sa zica ca nu stie.
iar tu o sa ii zici ca tie ti se pare ca este si ca daca nu te vrea gasesti tu alta
si crede-ma ca de frica sa nu te piarda o sa zica. da este o relatie.
are 12-13 ani e micuta asa gandeste
si daca intrevine ceva ii zici ca ai glumit ca ti mult la ea.
Funda?
Fata nu e hotarata.Intreab-o daca vreau sau nu, si sa nu te mai amageasca.
Daca nici atunci nu e hotarata atunci las-o in pace.
Nu stie ce vrea, si nu trebuie sa-ti bati capul cu ea.
Da-i mici atentii, o floare dintr-o gradina ( daca nu vrei sa cumperi ) ia o foaie si scrie-i ca ii sta bine in respectiva tinuta ( daca ai curaj spune-i in fata da cauta sa fiti singuri)
Eu iti zic daca iti merge bine la fete sa iti faci o relatie doar sa ii observi reactiile.Asa poate se da pe breazda
Eu cred ca ii e frica de o relatie, din cauza asta nu stie ce sa iti spuna.Nu o presa, dar arata-i ca o placi f mult.Incearca sa ii castigi increderea si daca te place sigur o sa fiti impreuna.La varsta asta fetele isi doresc siguranta.
Parerea mea este sa o intrebi clar ce vrea. Daca iti zice ca nu, nu mai insista si incearca sa fii o perioada indiferent. Apoi ea o sa vina la tine
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Liviuanonim întreabă: