| GreenShinyApple a întrebat:

Am 13 ani si as vrea sa slabesc vreo 5 kg.Nu sunt obeza ca sa imi trebuiasca o dieta, dar eu simt pur si simplu nevoia de a da jos kg-ele astea.
Aveti vreo sugestie? big grin
P.S.Nu imi spuneti de sport pentru. ca practic deja mult. happy

Răspuns Câştigător
| RougeEttiquete a răspuns:

Bună.În primul rănd tu la 13 ani nu trebuie să ţii nici o dietă deoarece organismul tău are nevoie de toate alimentele necesare pentru a se dezvolta.Crede-mă că dacă vei ţine dietă nu vei mai creşte si vei rămâne mică, şi in plus te poţi imbolnăvi.Verişoara mea la 13 ani a devenit anemică deoarece nu a mai vrut să mănânce iar proteinele ei nu i-au fost de ajuns.Pentru sănătatea ta incearca să nu ti regim, şi pe cât se poate să nu mănânci dupa ora 8 seara.Vei vedea că nu vei avea probleme nici cu kilogramele şi nici cu înălţimea.Baftă!

7 răspunsuri:

Cu mancare fara sport poti sa slabesti, dar invers e o aberatie. Nu se poate asa ceva. Eu mi-am facut propriul regim, mai bine zis stil de viata si functioneaza perfect. Fara prajeli, grasimi, paste fainoase, dulciuri, carne de porc. Iar dupa 4-5 nu mananc decat fructe. Crede-ma ca ai ce sa mananci si iti schimba complet viata si metabolismul. Eu acum chiar nu mai pot manca altceva.
Iti uriz succes!
Funda?

| LarisaTH a răspuns:

Dar cate kg ai?

| GreenShinyApple explică (pentru LarisaTH):

Vreo 43 si am 1, 64 dar se vede.Si asta ma deranjeaza

| Moniik a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, de obicei pentru slabit cel mai bine ii sa faci sport si ma refer la exercitii speciale pentru slabit nu o alergare usoara, bea cat mai multa apa si nu mai manca dupa ora 6...

| andruttt a răspuns:

La 13 ani nu trebuie sa te preocupe slabitul, pentru ca inca esti in crestere. laughing calm down.

| Eco a răspuns:

Incercati dieta Montignac! Este perfecta atat pentru cele care vor sa slabeasca cat si pentru cele care vor sa se mentina si sa manance sanatos. Gasiti meniuri si retete pe http://femeiladieta.blogspot.com

| snoopybaa a răspuns:

La 13 ani vrei sa slabesti? in fine e alegerea ta, daca vrei sa slabesti ar fi cazu pe langa sport sa incerci sa mananci cat mai sanatos, incearca sa renunti la sucuri chipsuri si alte tampenii de genu'.:*bafta