Bună.Te sfătuiesc din propria experienţă să alegi Oriflame, plus că TPU îţi oferă pe pagina principală, dacă ai observat, o legătură spre această companie.Sora mea îşi scoate lunar un venit cât de cât bun pentru un adolescent din jobul ăsta,care necesită să ai cunoştinţe şi prieteni care inspiră încredere, bine că la urma ta, aceeaşi impresie trebuie să inspiri.Cu cât ai vechime cu atât beneficiezi de foarte multe bonusuri şi oferte,care la timpul lor te va scuti de procente şi le vei aduna asupra ta, deci în final banii ajung la tine într-un procent bun. Sper să-ţi fi fost de folos, îţi urez o zi buna.
Eu zic sa-ti iei adio de la aceasta idee nastrusnica! In primul rand trebuie sa ai 18 ani si-n al doilea rand trebuie sa ai bani sa investesti,timp de pierdut si sa cunosti foarte multa lume dispusa sa dea banii pe prostii,mai ales in aceste vremuri de criza. Intreaga lume,are nevoie de hrana,nu de cosmetice. Cei cu bani,cumpara produse adevarate, de firma. Oriflame sau Avon sunt firme aproape anonime pe piata cosmeticelor. Aproape ca nu sunt recunoscute, mai ales ca functioneaza pe sistemul MLM. Numai in tarile slab dezvoltate mai faca afaceri.Intreaba cosmeticienele, ce produse sunt cu adevarat bune si te vei lamuri. Crezi ca vedetele din Romania folosesc asa ceva? Iar lumea de "mijloc"-nu mai are bani. Tot ce vezi pe net, e reclama.In orice caz,personal,mai bine cumpar ceva de la farmacie sau de la firme cunoscute si recunoscute de zeci de ani,sa zicem Nivea,L'Oreal,Rubinstein,Florella, Vichy, ca sa nu vorbesc de altele.mai cu pretentii.Asa ca,daca ai atata timp,apuca-te de creat ceva,impleteste,croseteaza, fa bratari, perle.Sunt atatea idei, si chiar poti sa vinzi cate ceva, macar colegelor.
Eu cred ca e mai bine sa lucrezi la Oriflame...ai reducere de 20% la toate produsele, cadouri (accesorii, produse cosmetice, iPhone, tableta s-a), castigi bani si calatorii gratis.Indiferent ce vei alege, iti urez succes!