Buna! cred ca nu ai reusit pentru ca nu te simti pregatita insa ai 13 ani ce Dumnezeu ai toata viata inainte nu mai asculta in gura prietenolor tale presupun ca se lauda doar pentru a te oftica pe tine.eu am 15 ani si nu am avut un prieten am stat cuu un baiat 5 ore(nu pot considera o relatiie) insa mi-am dat seama ca e mai bine sa fi singura adica sa nu ai o relatie.nu-ti face griji baiatul acela va veni cand nu te astepti.pentru a aborda un baiat trebuie sa fi tu insati si sa nu te dai drept alta persoana cand tu nu esti.fi spontana. Un baiat nu se cauta nu este un obiect pe care sa il cumperi din magazin ci va aparea atunci cand va veni momentul.succes
Esti prea mica pentru prieten.Nu trebuie sa faci nimic ca sa ai unul, ci trebuie doar sa astepti sa apara cineva in viata ta care sa iti placa CU ADEVARAT.Niciodata dragostea nu vine la ora doua noaptea sau cand ii faci tu programare. Te ia mereu prin surprindere.Asa ca stai si asteapta sa apara un EL pentru care chiar merita sa lupti.Si ma indoiesc ca toate colegele /colegii tai au prieten/e.
Cred ca ar trebui sa mai astepti.esti cam mica.si daca prietenele tale au un prieten nu inseamna ca si tu trebuie sa ai. bucura-te de copilarie.
Daca la 13 ani iti faci asemenea griji, pai la 17 ce mai faci?eu am 15 si n-am iubit.dar am multi prieteniasta e important la varsta ta.toti acum cu iubiti. ce va apucat, lume?. si inca ceva-nu esti urata deloc, si baiatul visurilor tale apare cand nu te asteptidaca tii neaparat sa ai un iubit, eu zic... dupa experienta measa stai mai mult cu baietii, sa vorbesti mai mult cu ei si sa ai ceva unic care sa ii atraga--vestimentatia sau.ceva.bafta
Buna! eu nu cred ca trebuie sa iti faci prieten doar pentru ca colegii tai(colegele ) au. nu trebuie sa ai un prieten doar ca sa te dai mare cu el trebuie sa simti ceva pentru 'prietenul tau' daca chiar vrei sa ai un prieten si crezi ca o sa ti la el sa stii ca eu cred ca esti frumusica (dar trebuie sa ti cont ca daac vei avea un prieten trebuie sa simti ceva pentru el nu sa il de ochii lumii)
sper ca te-am ajutat
succes!
Si colegele mele au prieteni, iar eu nu!
dar asta nu e un dezavantaj.
ele cu un prieten, au mai putin timp pentru prieteni si scoala!
asa ca e mai bine singura!
mai asteapta cativa ani!
va veni si vremea ta!
pa.pa!
p. s.=si eu am tot 13 ani
Hmm. Si eu am 13 ani si nu mi se pare ciudat sa ai un prieten. Si eu am avut primul prieten recent, dar din fericire nu a durat decat 2 saptamani. Ne plimbam, ne sarutam si ieseam impreuna pe afara. Eu zic ca nu e nimic anormal. Din moment ce tu ai incredere in tine si te consideri frumoasa, fa-ti curaj, cunoaste baieti noi, intra intr-o gasca, incearca retelele de socializare online -__- Majoritatea baietilor la varsta asta sunt mai timizi, asa ca daca te intereseaza cineva anume, ar trebui sa intri in vorba cu el, sa te interesezi de pasiunile lui etc. Fi sigura ca-i va placea de tine daca va vedea ca esti o fata draguta. Dar nu grabi lucrurile si nu incerca sa pari disperata. Cea mai buna metoda mi se pare totusi sa incerci sa intri intr-o gasca. Acolo vei cunoaste multe persoane noi si poate cineva chiar iti va starni interesul. Oricum, toate vin la timpul lor, noi trebuie doar sa avem rabdare.
Mami, ti-am calculat indicele de masa corporala (IMC) iar la 159 de cm ai tai, 76 de kilograme este cam mult peste greutatea normala. indicele tau de masa are valoarea 30. 1 ceea ce inseamna ca esti supraponderala. imi pare rau sa te anunt, dar pentru a avea o greutate normala raportata la inaltimea ta, ar trebui sa slabesti pana la 60 de kg.
stiu despre ce vorbesc si nu-ti vreau raul, mai ales ca eu nu sunt de-o varsta cu ceilalti care ti-au raspuns.eu am 21 de ani.
daca nu ma crezi cu ce ti-am spus si vrei sa verifici singura, uita-te aici http://www.doctor.info.ro/calculator_imc.html
Apoi nici eu nu am inca prietena am si eu 13 ani... da nu zic nimic eu is mai cu distractia cu baietii. o sa-mi am obsevat ca de multe ori cand fetele le place de un baiat se uita foarte mult la el. asa mi s-a intamplat si mie bafta!