| Pinck0 a întrebat:

Am 13 ani si mereu am fost mai slabuta si inalta. Vreau sa va spun ca urasc persoanele plinute, fara suparare.Toti imi spun ca am un corp frumos, dar eu nu sunt multumita de mine.In primul rand mereu mi-am dorit ca parul sa-mi fie drept. dar nu.ca trebuie sa fie ondulat.mereu ma nemultumeste ceva. iar eu asta nu suport la mine.Imi place sa fac totul bine dar uneori nu-mi reuseste.Nu cred ca am destula incredere in mine.De felul meu sunt mai timida, dar dupa ce ajungi sa ma cunosti, de fapt chiar sunt tupeista. Timiditatea e doar la inceput, dupa totul e bine.Am prieteni. iar faptul ca am reusit sa mi fac ma bucura si in ziua de azi.Va rog dati-mi ceva sfaturi! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Adda31ily_6956 a răspuns:

Ok... asta e cam ciudat laughing. Ia.ti putin curaj. pe toti ne nemultumeste ceva la noi asa ne.a lasat d.zeu nu putem noi sa facem nimic. doar sa ne traim viata din plin. ai ascultat melodia lui lady gaga - born this way? sper sa intelegi mesajul transmishappy

4 răspunsuri:
| LoL a răspuns:

Asculta melosia who says de selena gomez...o sa ai nevoie

| maryana5 a răspuns:

Poti sa-ti indrepti parul cu placa tongue

| Katy20Kaithleen a răspuns:

Incearca sa accepti asa cum arati si crede-ma te poti pune in valoare foarte mult prin diferite metode. Eu la fel ca tine faceam ...Nu eram multumita de mine happy Dar acum Ma simt Foarte bine in pielea mea daca intelegi ce vreau sa spun:X

| Pinck0 explică:

Multumesc pentru. ajutor:X