Hey eu am 17 ani si nu am avut prieten, nici nu-mi pasa. Multe fete s-au mira, uluit dar eu ma simt foarte bine ..imi vad de scoala, ca doar la anii astia nu pot sa ma leg de un baiat. Eu cred ca tu vrei genu de baiat care sa te iubeasca, sa fie cu tine si la greu si la bine...dar crede-ma ce-i al tau ii pus deoparte
Ce parere am? ...alea o sa-si rateze viata la propriu!
u vezi-ti de scoala si nu e treaba ta ce face ele
ai tot timpul pentru asa ceva :p
daca se dadeau cu capu de pereti de 15 ori...sigur NU veneai sa intrebi " pretenele mele se dau cu capu de pereti..NU CA NU AS VREA, dar ce parere aveti?"
ceau :p
Din ce am citit in intrebare vad ca inca nu esti pregatita, asa ca mai bine astepti o perioada de timp sa te mai maturizezi(nu o lua de rau)si cand simti ca esti pregatia actionezi
Eu am 14 si am avut doar un prieten cu care am avut o relatie
nu-i nimic daca esti asa
decat o *curva* mai bine asa
dar ai putea incerca ..macar una...
si nu esti prea mica pentru o relatie esti prea mica pentru ceva serios... pentru ceva asa de distractie nu exista ''prea mica''
Salut am si yoo 13 ani si sint in aceeasi situatie, dar nu ma uit la cei din jur odata va veni si vremea mea! Ce folos ca au avut deja 3 -4 aceasta nu-i iubire adevarata, odata si odata o sa ne unim destinele si noi cu adevarat pentru totdeauna, atunci chiar va fi dragoste adevarata! Asa ca nu te prea indispune viata merge inainte! Pupici! Crezi ca te-am ajutat, merit fundita?
Prietenele tale o sa faca si primul copil la 14 ani, daca o tin tot asa! Fii fetita serioasa, pune manuta pe carte, învata. De baieti ai timp suficient. Si-apoi, prietenele tale cred ca sunt si laudaroase, fac pariu că ele primesc doar sarutari fictive.
Cred ca nu trebuie sa faci numaidecit ceea ce fac si ceilalti-trebuie sa ai propriul cap pe umerii tai, nu sa te uiti la altii!
Nici nu ar trebui sa iti pese. De ce ar trebui sa fii si tu ca ele, mai exact? Nu are niciun rost. Daca tu simti ca esti prea mica pentru o relatie (ma rog, nici nu prea se poate numi "relatie" la varsta asta), atunci inseamna ca asa este, fiindca tu stii cel mai bine ce ti se potriveste si ce iti doresti. Lasa-le sa aiba si 13 prieteni. Cand o sa dai de persoana potrivita, poate peste cateva luni, poate peste cativa ani, o sa ai o asa-zisa relatie. Daca nu, nu. Nu mai incerca sa te iei dupa ce fac ceilalti si gandeste pentru tine, ia deciziile tale si fa intotdeauna ceea ce vrei cu adevarat, nu ceea ce fac altii, doar ca sa fii ca ei.