anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 13 ani si nu am avut vreun prieten pana acum. adica toate colegele mele au avut si eu nu si nu par genul de persoana care sa nu fie cu cineva. toate imi spun ca arat bine, ca as satisface orice baiat, etc... fetele imi spun ca trebuie sa ma bag urgent cu cineva, dar nu stiu cum s-o fac! help me! funda!

Răspuns Câştigător
| Catiii a răspuns:

Poi daca chiar vrei sa ai un prieten, uite ce iti propun eu sa faci :

Intreaba pe una din colegele tale, daca cunoaste vreun baiat dragut, de treaba si care ar crede ca se potriveste cu tine happy.
Si colega ta o sa-ti faca cunostinta cu el, si daca il placi si te place numai bine, daca nu mai cauti happy.

iti spun ca e foarte simplu :*.

Daca nu vrei asta, poti sa-i spui baiatului de care iti place ( pentru ca ma gandesc ca iti place un baiat ) ca simti ceva pentru el. si sa-l intrebi daca simte acelasi lucru pentru tine.

Si crede-ma ca o sa ai emotii, o sa ti se para ceva foarte greu.
Dar crede-ma ca in momentul in care ii zici, parca o sa te eliberezi complet de tot ce ai pe suflet si o sa fie bine.

Si daca in cazul in care lui nu-i place de tine, asta e happy. Nu te panica, nu-ti pierde increderea in tine.
Sunt multi baieti in lume happy. poate chiar mai buni ca el :*.

7 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

laughing
asa-s si eu, dar eu nu am de gand sa satisfac pe nimeni oh go on

si acum vrei sa pari ca disperata?
nu asculta ce zic colegele tale, mai bine astepti oh go on lasa pe altii sa te caute, decat sa cauti tu si sa fii considerata ceea ce nu ti-ar placea si nu estiwinking
stiu ca-i f naspa sa stii ca altele au avut prieten, iar tu nu si ti-ar place si tie, dar totusi mai ai timp...

| Alexander21 a răspuns:

Satisfaci orice baiat? La 13 ani? Lasa prostiile domnisoara si ocupate de scoala.

| RoxAnana a răspuns:

Nu te lasa influentata de "fete" daca u vrei sa mai astepti asteapta nu te lasa manipulata.nu exista nimic "urgent pe lumea asta daca u nu te simti pregatita. lasa-le pe fete si fa cum crezi ca e mai bine.si ca sa te faci remarcata in fata unui tip foloseste si u niste tehnici de flirtat:*

| mihaelaa18 a răspuns:

NU trebuie sa fi suparata ca nu ai avut pana acum nici un prieten.De exemplu eu am 18 ani si nu am avut pana acum nici un prietenlaughing, presupun ca poate iti place de vreun baiat s-au daca nu iti place te poti imprieteni cu unul.Prima data trebuie sa fi o buna amica cu baiatul respectiv si pe urma urmeaza relatia dintre voi, asta binenteles daca amandoi va placeti.Trebuie sa te uiti la el,sa ii zambesti,sa te bagi in seama cu el,pe mess daca ai id lui sa vb cu el, sa il intrebi ce face, sau ii poti intrebari legate de scoala si multe alte lucruri.Si mai este un aspect, trebuie sa fi tu sigura de asta si sa fi pregatita pentru a avea un prieten, daca toate prietenele tale au un prieten asta nu inseamna ca ar trebuie sa iti faci si tu doar pentru ca asa spun prietenele tale.Bafta in continuare:X

| yyyyy a răspuns:

Eu as zice sa nu faci ce vor prietenele tale! poate prietenele tale iti vor raul si sa fii cu un baiat! daca arati bine fa ce vrei tu.nu ce vor elee. si oricum daca cineva te place atunci te place oricum ai arata. fundda? fa ce iti spune inima ta nu a altora!

| Zmeura_5657 a răspuns:

Um...Nu.Crede-ma.Ai 13 ani.Nu trebuie sa ai o relatie.Si eu am 13 ani si jumatate si nu am avut nici o relatie pana acum.Ai DOAR 13 ani! Seriously,nu te lua dupa colegele tale! Si in primul rand,nu intra intr-o relatie cu cineva, doar asa, sa nu ramai in urma.Intra pentru ca tie iti place persoana aceea.happy

| DragonuAK47_1455 a răspuns:

Fa un blowjob la careva si s-a rezolvat treaba.